|
|
Zobacz wyniki ankiety: Biznes w domu czy na parceli publicznej? | |||
W domu! - Mogę mieć zawsze wszytko na oku |
![]() ![]() ![]() ![]() |
167 | 66.27% |
Na Parceli Publicznej - Bardziej realistycznie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
85 | 33.73% |
Głosujących: 252. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Ja wolę zakładać biznes w domu... Zresztą kiedys próbowałam na parceli publicznej i... mi się nie udało. No, kupić to łatwo, zatrudnić pracowników też, ale co dalej? Mi się już wszystko poplątało...
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Ja w sumei sama nei wiem. W ankeicie zagłosuję potem jak już się namyślę. Wkurzają mnei simy latające po chałupie w domu. Poza tym takie coś mi widok chałupki psuje. Na parceli publicznej z kolei za dużo jeżdżenia... Ale chyba wolę publikę
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Ja zawsze w domu, ponieważ gdy przychodzą klienci zapoznaję ich z całą rodzinka i lepiej m się wtedy sprzedaje.
|
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
A ja zazaczylem ze na parceli publicznej poniewaz : jest realistycznie i wogle fajnie, mialem wczesniej 256 mb ramu to mi sie do sklepu ladowalo 20 min a teraz jak dokupilem 1 gb to wszystko laduje mi sie gdzies po 3 min i jednak wybieram na publice
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Reputacja: 22
|
![]()
Ja buduję czasami w domu a czasami na parceli publicznej. Ale chyba częściej na publicznej bo sklep psuje ładny wygląd domu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Reputacja: 10
|
![]()
W domu! Można postawić bar spać i kupić biletor! Nikt mi nie pracuje i nie muszę płacić!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Zważając na Wygodę to powiedział bym że w domu, jednak co to za biznes domowy
![]() Większa frajdę sprawia mi, gdy sim odwiedza parcele publiczną by sprawdzić jak jego interes się rozwija. Więc parcele publiczna |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie na parceli publicznej
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Nigdy nie zakładałam przedsiębiorstwa na parceli publicznej i wiem, że brzmi to dziwnie.
Mam strasznie mało pamięci, kiedy odpalam grę, dlatego skupiam się na jednym domu, gdy już włączę simy. Mimo to, sądzę, że prowadzenie biznesu w domu ma swoje zalety i niekoniecznie szpeci otoczenie, jeśli zdecydujemy się postawić obok nowy, niewielki budynek. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|