|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: dlaczego kupiliście abre? | |||
| Dlatego że macie wszystkie dodatki i chcecie mieć ten nowy |
|
31 | 100.00% |
| Głosujących: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#42 |
|
Guest
|
Chodziło mi o to, że za taką cenę powinny wnieść dużo więcej, przynajmniej ja się tego spodziewałem, ale niestety zawiodłem się.
|
|
|
|
#43 |
|
Guest
|
Kochanie, a ja się nie zgadzam.
Najwięcej wiosła BALANGA i ŚWIATOWE ŻYCIE, bo mają klimat simsów! A reszta to już porażka jak dla mnie... No ale każdy ma swoje zdanie.
|
|
|
|
#44 | |||
|
Guest
|
Cytat:
Cytat:
bo randka wniosła dużo nowych interakcji między simsami , a zwierzaki no to wiadomo - zwierzaki no i starówkę. No może jeszcze światowe życie dość fajne bo duuużo rzeczy doszło ,a l balanga to raczej nie i tak rzadko wyprawiam imprezki itd. Ale jak już powiedziałeś: Cytat:
|
|||
|
|
|
#45 |
|
Guest
|
Ja kupiłam Abrę dlatego, że jako zapalona simmaniaczka musze miec wszytskie dodatki jak najszybciej :-) a poza tym słyszałam o niej dużo dobrego. Według mnie 3 ostatnie dodatki są najlepsze i równiez dlatego mam Abrę.
|
|
|
|
#46 |
|
Guest
|
Ja kupiłam przez manie Potterowską
wtedy magia była super myślałam że to będzie jakiś hogwart to było głupie wiem :blush:
|
|
|
|
#47 |
|
Reputacja: 10
|
ja kupilam, bo zawsze kupuje wszystkie dodatki do simow, nie zastanawiajac sie szczegolnie nad trescia ;dd
|
|
|
#48 |
|
Guest
|
Ja kupiłam dlatego że
lubie simsy lubie czarować mam inne dodatki. |
|
|
|
#49 |
|
Guest
|
dlatego, że był to ostatni dodatek przed TS2. No i straciłam kasę, bo Abra i TS2 to zupełnie inny świat... można było sobie odpuścić.
|
|
|
|
#50 |
|
Guest
|
co prawda nie mam wszystkich czesci ale tak po prostu mi sie zachcialo i kupilam sobie
no i bo lubie grac w simsy
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|