|
|
#41 |
|
Guest
|
Dziękuję
![]() Zrobiłam je w Warsztacie. Ząbki wampira są w Warsztacie w dodatku NŻ tam, gdzie okulary ![]() Ten "piękny makijaż" ( ) jest (a właściwie był, bo wszystkie dodatki szlag mi trafił :con ściągnięty z Internetu, tak jak wszystkie włosy, oczy i tego typu dodatki w simkach ![]() Jutro zamieszczę jeszcz jedną simkę nastolatkę, którą zrobiłam całkiem niedawno. Zdjęcia będą na szczęście z gry, bo nie mam jej zapisanej Przepraszam, że nie zamieszczałam nowych simek, ale jak wspomniałam wyżej wszystkie dodatki zniknęły (a ja inteligentnie nie zrobiłam kopii zapasowej folderu :/) i muszę jeszcze trochę poszukać, by mieć z czego cokolwiek zrobić ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#43 |
|
Guest
|
Najładniejszy (według mnie) jest Wampirek <Bianka>
Jest śliczna!!! |
|
|
#44 |
|
Guest
|
Najberdziej podoba mi się Marta tylko ze Rozalia wygląda jakby maial Świnke(chorobe) jakby byla spuchnieta
|
|
|
#45 |
|
Reputacja: 10
|
...Wika,ale gdzie(na jakiej stronie) sciagnelas te makijaze?
i czy w sims2 mozna w warsztacie robic wlasne wlosy(kolory,pasemka) i szminki? aha jak powiez ze w linkarnii to nie wiem gdzie i co to jest. prosze napisz mi te strony. z gory dziex simoneczka
|
|
#46 |
|
Guest
|
Większość mam z peggy... Makijaż, którego najczęściej używam ściągnęłam razem z Amilą (simką autorstwa Sayi)... Naprawdę nie pamiętam, bo wszystkie straciłam
Nie potrafię sobie teraz przypomnieć stronek, bo w większość wchodziłam na chybił - trafił raz w życiu... Pochodź po linkarnii, na prawie każdej stronce są fajne makijaże. Ja niedawno zaczęłam powoli odzyskiwać niektóre dodatki... Popytaj innych użytkowników...A co do Twojego pytania, to oczywiście, że się da. Ale jest bardzo, bardzo trudno zrobić np. szminkę. Pozdrawiam
|
|
|
#47 |
|
Guest
|
Natolatka - Kinga - z tymi "kłami" jest Boska!
|
|
|
#48 |
|
Reputacja: 10
|
no ale jak sie te "dodatki" sciaga?
ja weszlam na strone sims2 sisters i tam pisze "DOWOLAND" czyli tam sciagnac? czy w warsztacie jest opcja "sciagnij z internetu"? no to jakos tam sie sciagnie to jak to zaladowac do gry? czyli jak uzywac tego makijazu? beda nowe szminki czyli te ktore sciagnelam?One beda w warsztacie,czy w tworzeniu nowej rodziny??
|
|
#49 |
|
Guest
|
Klikasz DOWNLOAD, wrzucasz do folderu o tej samej nazwie (moje dokumenty/EA Games/The Sims 2/Downloads), rozpakowujesz i są w grze. I w Warsztacie, i w trybie tworzenia rodziny. W Warsztacie nie ma opcji "ściągnij i Internetu". A makijażu używasz tak, jak tych Maxisowskich.
Ostatnio edytowane przez Wika : 13.07.2006 - 09:48 |
|
|
#50 | |
|
Guest
|
średnie... gdyby nie te skiny, wygladaly by jak normalny profil nr1 ...
ta ostatnia wpierwszym poscie jest bardzo dziwna... Cytat:
albo sciagnelas z www.modthesims2.com i nie pamietasz
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|