![]() |
#42 |
Reputacja: 13
|
![]()
Fryzurka jest moim zdaniem idealnie dobrana do tej karnacji, ciepły blond z pasemkami, za nią duży plus. Oczy są zdecydowanie zbyt duże i ich fioletowy odcień nie pasuje so reszty twarzy. Nos hm... taki bardzo spłaszczony i nieproporcjonalny. O szmince już nawet nie wspomnę , jest straszna. 5/10
|
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Michelle jest nawet ładna...
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
ehh sorki ale wszystkie wyglądaja jakby ich kosmetyczka i stylistka wyjechały na dłuuugi urlop.. :/
|
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() Wiesz... Ostatnia simka jest nienajgorszam ale też nienajlepsza. Popracuj troche nad makijażem. Pierwsza poracja simek była chyba najstraszniejsza. Potem coraz lepiej
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Wiesz poprawiasz się
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Nie obdarzyłaś ich urodą. 8/10
|
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
wszystkie ogólnie oceniłabym na 6/10
|
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Ta ostatnia Twoja simka jest nawet nawet. 6/10. Ale za całokształt to daję 5/10. Może jestem za ostra, ale taka jest moja opinia.
|
![]() |
#50 |
Reputacja: 13
|
![]()
Sandy: Nie za bardzo. Nie podoba mi się fryzura i makijaż. Wygląda jak plastik-fantastik-girl w wersji ryczącej czterdziestki. Te czerwone spodnie są okropne. Twarz jest zbyt pociągła. Łuk brwiowy chyba też mógłby być łagodniejszy.
Juliette: Już lepiej. Makijaż pasuje do fryzury, twarz jest ok. Ale nie pasuje mi ubranie. Wygląda lumpexowo. ( Nie mam nic do second handów, ale do simsów można znaleźć lepsze ciuchy. ) Znowu ten łuk brwiowy. Jest dokładnie taki sam jak u Sandy. Charlotte: Kompletna porażka. Ciemne włosy, ciemna karnacja i BLOND brwi? :con: Ubranie też mogłaś lepiej wybrać. Białe ubrania wyglądają wiochmeńsko na murzynkach. Caroline: Typowa barbie. Nie cierpię takich. Z make-upem po prostu przegięłaś. A co ona ma na głowie...? Wygląda, jakby ktoś jej grzebień ukradł. Cała jest po prostu sztuczna. Za dużo różowego. Clarence: Bardzo fajna. ![]() Sarah - jest świetna. Bardzo oryginalna. Spodobało mi się połączenie rudych włosów i zielonych oczu. śliczna. Oczy powinny być zdecydowanie większe. Ciekawe ubranie ma, trzeba przyznać. Michelle - Okropna. Czarne włosy i blond brwi? E-em. ![]() Jessica - Bardzo ładna. Ma delikatną urodę, to dodaje jej tajemniczości. Fajnie, że w końcu użyłaś innych brwi. :laugh: Tylko... To bardziej worek niż sukienka. Anastazja - Przeciętna. Nie podoba mi się, nie wiem czemu... Taka dziwna. Chyba nie mój styl. Shante - Słit. Tylko tradycyjnie zbyt jasne brwi. I wymieniłabym jej fryzurę, nienawidzę osobiście maxisowych. Vanessa - Nie podoba mi się. Sprawia wrażenie snobki. To chyba przez oczy umieszczone za daleko od brwi. Plus to delikatny makijaż. Elyse - Nieciekawa. Dziwne rysy twarzy. Znowu blond brwi. Dziewczyno, to wygląda fatalnie! I twarz jest zbyt pociągła i pucołowata. Fioletowooka - ( ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|