|
|
#41 |
|
Guest
|
Hej, a co do kodu boolprop testingcheatsenabled true to w jaki sposób można podnieść simowi umiejętności? Bo ja szukam, szukam, a znaleźć i tak nie mogę
A żeby nie odbiegać od tematu, to do mnie przyszły wilczki: Guzik - ocka Filip Alia (przygarnęłam ją) Klakier (który okazał się dziewczyną, przygarnęłam ją i zmieniłam imie na Klara) Kąsek - ocka (ugryzł mnie!) Tych wilków to są chyba tysiące Więcej imion nie pamiętam, wiele jednak do mnie przyszło, gdy byłam wilkołakiem.PS - KOCHAM WILCZKI :* |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Guest
|
Też loffam wilczki
są mimo wszystko przyjacielskie.
|
|
|
|
#43 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ja też kocham wilki! Są słodkie! Wilczyca, którą przygarnęłam urodziła dwa szczeniaczki: Maarję i Lucyfera^^ Ich ojcem jest biały wilk, tylko nie pamiętam jego imienia.. Urosły już, są słodkie^^ |
|
|
|
|
#44 |
|
Guest
|
Raishana, wielkie dzięki
Że ja na to nie wpadłam...
|
|
|
|
#45 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Guest
|
Cytat:
ma szczeniaczki ze Szęściarzem. Tylko 2 musiałam oddać (Pimpuś, Lila) została Angela. Wracając do opcji przygarnięcia wilka-przywódcy to nie jest takie łatwe bo ma cechę niezależny. Chociaż inne wilki przychodzą do mnie się bawić
|
|
|
|
|
#47 | ||
|
Guest
|
Cytat:
Cytat:
A wilka przywódcy nie można przygarnąć z prostej przyczyny.. 'Maxis tak zadecydował' xDA swoją drogą.. Chciałabym takiego wilka mieć w realu. Są kochane! |
||
|
|
|
#48 |
|
Guest
|
No to tak wpisujesz kod boolProp testingCheatsEnabled true
Gdy będzie szedł wilk to naciskasz na niego trzymając shift i wybierasz opcje make selectable Tylko tak jak Nikita mówiła wilk i tak po pewnym czasie pójdzie sobie |
|
|
|
#49 | |
|
Guest
|
Cytat:
EDIT:u mnie byl Bazyl-oczy i,i jakis wilk na F-oczy ale nie Filip i Księżniczka |
|
|
|
|
#50 |
|
Guest
|
Tu jest dokładny poradnik: http://www.stl.yoyo.pl/?dzial=poradniki/wilkolaki
|
|
![]() |