![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
- same białasy
- zero grubych simów - tylko rzeczy ściągane z neta- nie mogę po prostu zrobić maxisowego makijażu, fryzury, ubrania - zawsze zatrudniam sprzątaczke, ogrodnika nie - nie mam wielopokoleniowych rodzin, para rodzi dziecko, dziecko dorasta do nastolatka a potem robię nową rodzine (no i mam ich mnóstwo) - mam tylko jednego pracującego sima w otoczeniu - simy skupiaja sie tylko na zyciu towarzyskim, randki, wypady do miasta. - uzaleznilam sie od kodu maxmotives, tym sposobem simy nie gotuja, nie spia, nie zalatwiaja potrzeb (przez to gra mi sie nudzi, eeh) - mam tylko bogate rodzinki z wielkimi domami - nie gram emerytami =) |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
chociaż jeden sims w rodzinie musi miec dobrze rozwiniętą kreatywnośc. u mnie kazda rodzina jest wyjątkowa.
|
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
-Z kodów używam tylko motherlode i moveobjects on
-Wszyscy są bogaci, mają piękne domy i nie pracują ![]() -Rzadko kiedy wyjeżdzam do miasta -Simy zawsze są ubrane, uczesane we fryzury, ciuchy z netu -Domy też mają urządzone z dodatków. -Baaardzo często robię nowe rodzinki. To dla mnie największa frajda. -Najczęściej gram w Miłowie -Nigdy nie mam wampirów, simoroślin czy kosmitów. -Staram się pracować nad wielokopoleniową rodziną. Nie wychodzi. |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
-gram tylko w Miłowie
-staram się robić wielopokoleniowe rodziny -najczesciej moi simowie maja nie wiecej niz trojkę dzieci -wszyscy pracują -czasami spelniam ich cele zyciowe ![]() -prowadza nieregularny tryb zycia (tzn moga uczyc sie w nocy i spac w dzien, oby chodzili do pracy ;D) -raczej nie robie fundamentow, i max 2 pietra -lubie mezalianse, zdrady, zerwania, niezapowiedziane dzieci bez slubu, radosci i smutki moich simow -zawsze staram sie mniej wiecej okreslic jak ma wygladac zycie danego sima i kieruje sie tym podczas gry -moi simowie najczesciej jedza platki, ciasta czekoladowe, omlety i kotlety wieprzowe ![]() -rzadko przebieram simow ale jak juz glowa rodziny jedzie po ciuchy to wydaje na nie nawet 30 tys simoleonow -staram sie aby dzieci chodzily do szkoly prywatnej -rzadko robie nowych simow, gram zazwyczaj tymi maxisowymi ![]() -czesto moi simowie dorabiaja sie fortuny a potem nie maja co robic z pieniedzmi... wiec czasami dzwonia niepotrzebnie po policje zeby zaplacic karę xD -drazni mnie Kasia Langerak, wiec ciesze sie jak mam inna sprzataczke niz ona -oczywiscie zawsze mam ogrodnika i sprzataczke -czasami dla pewnosci dzwonie po majstra i tepiciela robali zeby nie bylo niespodzianek ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
U mnie ogrodnik przychodzi zwykle w poniedziałek(ew. wtorek), albo piątek.
Nastolatkowie zwykle mają "poszukiwanie wiedzy", które ewentualnie zmienia im się na studiach, albo za pomocą maszyny. ![]() Dziećmi rozwijam zwykle najpierw praktyczne umiejętności(gotowanie, sprzątanie). W najbogatszych rodzinach dzieci chodzą do szkół prywatnych, a potem idą na studia i mieszkają w "bogatszej" dzielnicy campusu. Uwielbiam tworzyć artystów w Simach(haha, sam uwielbiam rysować ^^'). Ciągle tworzę pairingi yaoi... XD'''''' Simowie rozwijają umiejętności przez aż do końca dorosłości, na starość przechodzą na emeryturę i znajdują sobie hobby(np. wędkowanie, układanie kwiatów), wszystkie złowione ryby, ułożone kwiaty, zrobione zabawki, obrazy, etc. sprzedaję, albo przekazuję młodszym do wyposażenia, potem się przydają. ^^ Przyzwyczajeniem jest też nagminne używanie kodów i ciągłe próbowanie nie używania ich by gra była ciekawsza, co oczywiście mi się nie udaje i w momencie jakiegoś załamania nerwowego moich Simów(czerwone aspiracje, spadają potrzeby i nie mogę sobie z tym poradzić), zamiast walczyć z grą, poddaję się i wpisuję "motherlode". ^^''''' |
![]() |
![]() |
#46 |
Reputacja: 10
|
![]()
O TO MÓJ PLAN SIMOWEGO DNIA:
6.00 ścieleni łóżek ,poprawienie wyglądu ubranie się poranna toleta .itd 6.30 śniadanie 7.30 pogawędka z rodziną 8.00 jezeli ktos pracuje wyjazd do pracy lub szkoła 9.00 sprzątanie 9.45 ogladanie pogody 10.00 pogaduchy przez telefon z przyjaciółką 10.30 zabawa z małym dzieckiem jak ktos ma 11.00 oglądanie telewizij 11.30 drugie śniadanie 12.30 wyjazd na zakupy ,basen,lub na jakiekolwiek inne parcele publiczne ![]() 14.00 przyjazd do domu 14.30 przygotowanie posiłku dla dzieci wracających ze szkoły 15.00 posiłek 16.00 odrabianie lekcij 17,.30 oglądanie telewizji dzieciecej razem z dziećmi 19.00 kapiel 19.30 posiłek jogurt 20 .30 dzieci chrapią a rodzice mają czas dla siebie tak w tygodniu.. A weekandy 8.30 Pobudka 9.00 -10.30 leniuchowanie 10.45 scielenie łozek poprawianie wyglądu poranna toaleta itd. 11.20 śniadanko 12.00 oglądanie do południa tv 14.00 wyjazd na parcele publiczne z przyjaciółmi lub dziećmi 17.00 posiłek 18.30 wspólne ćwiczenia gimnastyczne 19.30.kapiel 20.30 pizza 21.30 tv 23.00 dzieci do łóżek w niedziele o 22.00 a rodzice czas dla siebie Ostatnio edytowane przez Horsez : 20.08.2008 - 17:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
1.Ja zawsze wybieram simom pierwsza twarz
2.Gram na kodzie maxmotives 3.W domu pracuje sim i simka chyba ze simka jest w ciazy lub ma wlasny biznes 4.Moi simowie zawsze daza do szczytu kariery 5.Jesli sim ma pragnienie stworzenia rodziny musi miec min. 2 dzieci 6.Moi simowie prawie zawsze maja sniada skore |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
-Zawsze grałem w Miłowie, od dzić w Belladonna Cove
-Żadnych rzeczy z neta -Każdy sim ma najwyższy poziom gotowania -itp. -Zawsze gdy mi się jakaś rodzinka znudzi, daje wszystkich do domu, wszystkie drzwi usuwam, daje 5 kominków na dole i na górze a wokół nich dużo łatwopalnych rzeczy, simy podpalają kominki, iskra z kominku wylatuje na łatwopalną rzecz na każdym piętrze, cały dom sie fajczy a simy giną. Alarm jest włączony, lecz nie ma którędy wejść ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
-gram prawie cały czas jedną rodziną,już trochę rozrośniętą,
-zawsze dbam,aby to matka opiekowała się małym dzieckiem (chyba,że śpi,to ojciec ja wyręcza ![]() -zarówno facet jak i jego żona zawsze pracują, -na wakacje jeżdżę tylko od święta i kiedy sobie o nich przypomnę ![]() -każdy Sim,choćby nie wiem jak bardzo przez całe życie romansował,kończy z familią na głowie ![]() -staram się grać bez kodów na nastrój,a z kodu na kasę już nie korzystam, -uwielbiam utrudniać życie moim Simom-śluby,rozwody,romanse,nieślubne dzieci...nikt nie ma łatwego życia ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Reputacja: 12
|
![]()
-docieram na szczyt kariery
-korzystam z cygańskiej swatki -gram najczęściej w Miłowie albo w Kwitnących Wzgórzach -rozwinięta na maxa kreatywność -jak robię dom dla rodziny, to zawsze wolę jednopiętrowy, żeby simy nie korzystały ze schodów i żebym ja nie musiała przenosić się widokiem na piętro, bo trochę się zacina i przeszkadza -próbuję nie zdradzać, nie zabijać etc. -dziwne, ale nigdy nie grałam jeszcze całkowicie czarnoskórą rodziną -lubię robić mieszanki (blond z czarnymi lub innymi włosami, oczami i karnacją), bo wtedy nie masz pewności, jak będzie wyglądać dziecko. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|