![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
Hm... mi sie zdarzylo że jakaś baba przyszla z niemowlęcie do mnie i jak wychodzila to zapomiala dziecka. Wszystko bylo by wporzo ale nie moglam nic z nim robić nik sie nim nie zajmowal wylo mi przed domem. Po prostu jakby zostawila mi dziecko do opiekowania
![]() Heh! |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Reputacja: 22
|
![]()
Do mojej simki przyszedł znajomy i nagle się zawiesił w pewnej pozycji(do tego bardzo śmiesznej). Niczym go nie mogłam usunąć. W ogóle nawet nie było opcji, tak jak by go tam nie było. W końcu pokazała się ramka, że jest już późno i musi iść. A on nadal tam był. No to wyszłam z rodzinki i znowu weszłam a on jeszcze stoi. No to wyprowadziłam simów do innego domku a on też tam był. W końcu przeprowadziłam ich do jeszcze innego domku i w końcu zniknął.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
A mi dziś zombi pojechało to czarownicy w masce.... Prąd kopnął i zamieniło się w wampira
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Moje simy w środku lata leżą sobie na leżakach, a dzieci w basenie, jedna babka mi się nawet przypaliła, a tu ni z gruchy ni z pietruchy śnieg spada :shock: . I dzieciali nie poszły do szkoły, bo pojawił się komunikat, że jest zawieja.
|
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
U mnie takie dziwadło ,że wezwałam nianię jak miałam bobaska i poszłam do pracy , moja simka wraca z pracy ,a tu nagle "Siergiusz Desperat dołancza do rodziny...itp" tak od co
![]() ![]() ![]() Siergiusz ? <- od kiedy niania to facet i na dodatek postury kobiecej ? (w simach) |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Mi z kolei pojawił się ni stąd ni z owąd duch na parceli gdzie wcale grobu nie było... na dodatek duch jest złoty (co pewnie świadczy o spełnieniu celu życiowego czy jakoś tak)... czy to jest normalne?
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
A ten duch nie jest żółty, i nie sypały się z niego iskry?? Kiedyś gdzieś czytałem że kolor ducha zależy od sposobu w jaki umarł(nie było tylko jaki ma kolor jak go krowo-kwiat zeżre). Aha, żółty kolor oznacza śmierc przez porażenie prądem jakby co. Miałem też coś podobnego, bo na parceli był duch którego nagrobek skasowałem.
Mi się raz zdarzyło(jakieś 2 dni temu) obawa, że... sim będzie starym kawalerem ![]() P.S. a i jeszcze taka ciekawostka, gdy kiedyś umarła mi jedna simka ze starości, a w chwili śmierci miała platynową aspirację, to zamiast zwykłego, brzydkiego, szarego nagrobka, spadła z nieba piękna, marmurowa tablica, ze złotą ramką i symbolem aspiracji rodzinnej(sens życia zmarłej), też w złotym kolorze. Ostatnio edytowane przez SylveX : 04.01.2008 - 18:31 |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Ano racja! jeśli spełnił się sima cel życiowy to miał żółty nagrobek!! pomyliło mi się
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Reputacja: 10
|
![]()
a mój sim tak długo siedział w jakuzi ze jak sie na niego przełączyłam żeby wydac mu polecenie ja patrze a mu sie tyłek pali bo tak mu było gorąco hehehe jego zona musiała mu tyłek ugasic gaśnicą hehehehe pierwszy raz coś takiego mi sie zdażyło :laugh: a ostatnio to go prąd kopnął jak naprawiał śmieciarkę i tak go prześwietliło że widziałam jego szkielet hehehe nigdy jeszcze mi sie to nie zdarzyło beka a potem chodził w popalonym ubraniu i cały osmalony hehehe :laugh:
Ostatnio edytowane przez KAJA401 : 10.02.2008 - 15:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Jak zrobić żeby satelita spadła.. ? Patrzę cały czas w niebo i nic ; //
|
![]() |
![]() |