|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Wysłałam Sima , o którym opowiadałam na studia i niestety nadal ma pryszcze
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
u mnie kazdy nastolatek ma dwa razy tradzik. pierwszy okolo 11 dni do bycia dorosłym i drugi okolo 6 dni do bycia dorosłym. i dalabym wszystko żeby nie wyskakiwał.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
A u mnie mieli nastolatkowie tylko raz trądzik. Ale to okropnie wygląda ^^ Fuuuu_;
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ciekawi mnie to, co mówicie (a raczej piszecie) o simach z aspiracjami popularności czy romansowania, że mają więcej pryszczy :DD. Hormony buzują? Zobaczę jak to jest z simami mającymi pragnienie wiedzy :D Raz grałam nastoletnią simką, chyba przez parę dni się nie kąpała. Nic się nie stało. Gładka buźka jak pupka niemowlaka... Ani jednego syfa na buzi. I tak po paru dniach umarła przez muchy. Ale chyba miała wysoką aspirację.. XD Tak, to pewnie o aspirację chodzi.
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 13
|
ta? niemozliwe ze to przez brak kapieli. to jest na 100% przy brudnych naczyniach xP a brak kapieli nie na chyb nic wspolnego z przyszczami...
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
To normalne , każdy kto jest nastolatkiem ( w prawdziwym życiu i simowym ) są trądziki . Przecież ja mam 1 na twarzy xd
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 11
|
u mnie jak gralam to ten damian biedak (nie wiem ale ten nastolatek) niespodziewanie miał pryszcze
on ma chyba aspiracje bogactwo czy jakkos tam
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 10
|
Yyy dziwne, że jeszcze nikt nie zamieścił zdjęcia pryszczy, więc ja to zrobię
Jeśli mace coś do Simki, to wiem że jest brzydka, ale wzięłam ją z miasta xD Zmieniłam jej tylko włosy, żeby miała odsłonięte czoło, bo tam też jest pryszcz. Pryszcze mogą być na pobranej skórze . Na początek smarowanie się kremikiem.![]() ![]() ![]() Taka jest główka, jak się planuje interakcje Opcja 'Talk' pojawiła mi się, kiedy testowałam wszystkie opcje "Spawn" z boolpropa. Może też tym sposobem pojawiły się pryszcze, b ona dopiero zaczęła wiek nastoletni, a na początku tematu czytałam, że same się pojawiają gdzieś w połowie tej grupy wiekowej.
Ostatnio edytowane przez Fisia : 01.10.2011 - 05:29 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Przepraszam, że odkopuję, ale jakby ktoś chciał się dowiedzieć skąd się biorą pryszcze, to mogę nakierować: nastolatek musi się nażreć pizzy ;p. Kiedyś mojej simce nie chciało się gotować, to sobie zamówili rodzinną pizzę, później ona wstaję PACZE, a tam piękny, dorodny pryszcz na czole xD
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|