![]() |
#41 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Tak, zgadzam się, domek na 10
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Nie mam zastrzeżeń. 10/10
|
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Moze sie czepiam, ale...
Nie podoba mi sie to jak zmieszalas klasyka z nowoczesnoscia. Chodzi oczywiscie o to, ze na zewnatrz masz klasyczny ksztalt dworow ksiazecych, a wewnatrz totalnie nowoczesny styl-wszystko co sie da blyszczy, a wszystko co moze byc wykonane z metalu, jest z metalu! Mozna by to przedstawic za pomoca miernika ^^: Nowoczesny - -< - - -< Klasyczny Zielona stralka oznacza nowoczesnosc na zewnatrz, a czerwona wewnatrz. Radzilbym to zrownac. Oczywiscie decyzja nalezy do ciebie ^^. |
![]() |
#45 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A poza tym właśnie o to chodzi w tym domku, żeby wnętrze oddzielić od zewnątrz. Miał z zewnątrz być prosty, zwyczajny, trochę skromny, a wnętrze miało być nowoczesne. Po to jest przed zdjęciami ten krótki opisik, żeby wyjaśnić mój pomysł na ten dom - simowie przenieśli się z dużego miasta na prowincję - dom z zewnątrz jest więc prowincjonalny, a wnętrze wielkomiejskie. Ostatnio edytowane przez Eveline : 11.02.2008 - 17:59 |
|
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Cudo... Nie ma co się rozpisywać, bo bym chyba pare dni pisał.
100/100 ![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Eveline, a mogłabyś mi powiedzieć z jakich stron bierzesz dodatki? ;> z góry dziękuję
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Brak mi słów!! Cudo!! Masz talent!! Wszystko idealnie dobrane, zarówno meble jak i pokrycia scian oraz podłóg! Ogródek też uroczy!! 10/10!!!
![]() |
![]() |
#49 |
Reputacja: 10
|
![]()
pięknyyy 10/10
|
![]() |
![]() |
#50 |
Guest