![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
pierwsza simka - jest ogólnie bardzo ładna
![]() ![]() ![]() druga, allesandra jest naprawdę przepiękna chyba jedna z najładniejszych ![]() ![]() trzecia nie bardzo... tzn nie w moim guście, ale sama też czasami lubię robić takie nie idealne simki ![]() simka emo w sumie fajna ![]() ![]() zimowa ma śliczny uśmiech, bardzo ładny skin. effie white śmieszna ![]() koleś mi się raczej nie podoba i ten nos... chinka ma naprawdę ładne usta, tylko kształt twarzy mi się nie podoba ![]() ta po chince z kolczykami mi się nie podoba. trzy ostatnie mi się nie podobają ![]() ![]() |
|
![]() |
#42 |
Reputacja: 10
|
![]()
Amelia ma bardzo fajną fryzurę tylko nos taki troszkę dziwny.. i szyja .. wygląda na bardzo.. kościstą? /skóra wygląda teraz lepiej, zdecydowanie/
pozostałe bardzo ładne. każda ma taki swój charakter i styl ^^ Winter White ma fajny makijaż natomiast Effie White mi się nie podoba:c chyba to przez fryzurę i ten nos.. Jason też ma nos nieciekawy, fryzura generalnie spoko^^ ta "Chinka o wyglądzie trolla" po zmianie wygląda troszkę jak Rihanna ![]() 3 kolejne (Diana, Kelly, Sasha /chyba dobrze rozczytałam imiona? ![]() Diana: ciekawa fryzura (mam do takich słabość ![]() Kelly: nie podoba mi się grzywka, oczy wyglądają na koślawe trochę, Sasha: zbyt pełne usta wg. mnie i szminka zbyt jasna, grzywka też taka nie bardzo... Na Anne chyba nie miałaś wpływu o ile się nie mylę;p ma wielgaachne oczy ![]() Sugar ma takie dziwne usta (wiem co chwila się ust czepiam;p) obie dziwny makijaż mają, te rzęsy.. oO Deena mi się podoba :] Emily wygląda jakby co chwila była zdziwiona : P te uniesione brwi xP U Lorell nie podoba mi się tylko makijaż Kate wygląda jak ufo xD (przepraszam, nie mogłam się powstrzymać =P fryzurka ładna tylko do niej nie pasuje) Julie ładna, bez zastrzeżeń ^^ Katie co z tego, że maxisowa ;p ładna jest nawet ;p tylko ma za ciemne brwi wg. mnie Soon-hee wygląda jakby miała psie uszy przez te włosy =P może mi się tylko wydaje. i oczy takie.. hmm.. niewyspane? (ale określenie XD) ale się rozpisałam xP
#43 |
Guest
|
![]()
Jak tej pierwszej kosci widac :/
Ostatnia jest śliczna |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Hmm, dzięki za wszystkie miłe i niemiłe opinie. Dziś zrobiłam gotha, Katrinę
![]() Kurczę, dopiero teraz zauważyłam- trochę maxisowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Nie no, naprawdę dzięki za TAK WIELKĄ ilość komentarzy. ;/[COLOR=Red] Ostatnio edytowane przez sympathique. : 17.02.2008 - 11:40 |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Katrina jest śliczna i nie uważem że maxisowa
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Wielkie dzięki
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
Katrina - Jest troszeczke maxisowa, ale ładna. Ja bym jej dała srebrny łańcuszek a nie złoty ^^ Na ostatnim zdięciu wyszła bardzo ładnie.
#48 |
Guest
|
![]()
A może znasz jakieś fajne stornki gdzie można ściągnąć super ubrania dla gothów? na MTS2 i noukeisims2.net już byłam.
|
![]() |
#49 |
|
![]()
Katrina trochę ma dziwne brwi (podobne do moich szczerze mówiąc, a ja swoich nie lubię xP)
poza tym jest cudowna ![]() e tam, co z tego że lekko maxisowa ![]() ![]()
#50 |
|
![]()
ej . co macie przeciwko maxisowym simkom ?
mi się podobają ![]() . Katrina . ładna ale nie mój styl ^ wolę . już emo . hm 9.5/10 -.- ''
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|