![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sharon - w porządku chociaż nie mój styl .
Lizzie I wersja - okropne zestawienie kolorów fioletowy i zielony ? Lizzie II wersja - cud miód i orzeszek ![]()
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Sharon jest naprawde ladna 9/10
Lizzie 1 wersja : nie moj styl 4/10 2 wersja : 8/10 Zdecydowanie lepsza 2 wersja 21/30 ![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
Retorystyczna, no cóż nie ja robiłam te ubranie, ale mi sie podoba ^^ Dziękuje za komentarze.
#44 |
Guest
|
![]()
Simki podobają mi się bo nie używasz tylko jednej twarzy (maxisowej, pierwszej) co zazwyczaj robią inni twórcy simek ;d. hmm każda simka jest inna, żadna nie jest idealna (i w tym tkwi ich urok) bardzo mi się podobają.
|
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
simki ładne mają w sobie to coś, od każdej bije coś innego:
Sharon: 9,5/10 troche niepodba mi sie kształt ust ale to mały szczegół, moim zdanie jest taką dobrą dziewczyna z sąsiedctwa chociaz gdyby zmienić jej strój i lekko fryzure mogła by łamać serca jest tak uniwersalna ładna Lizzie: 1. ładna 10/10 najbardziej mi się podoba, (to chyba nastolatka tak?? mi sie tak wydaje) wydaje sie taką nastolatką ktora robi wszystko poswojemu a i tak wydaje się łagodna jak baranek, ładny fryz skąd go masz?? 2.ta już mi się mniej pdoba choć tez jest bardzo orginalna daje 9/10 niepodoba mi sie fryzura niepasuje do stroju albo strój niepasuje do reszty niewiem już... ale ma bardzo ładne oczy tu trzba powiedziec że są idealne do tej twarzy pozdro.. |
![]() |
#46 |
|
![]()
Nati, włosy są chyba na insimenator, jak je znajde to tam linka ^^ Lizzie jest dorosła. Dziękuje za komenatrze ;D
Melissa: ![]() ![]() Agatha: ![]() ![]() Będe wdzięczna za komentarze ^^
#47 |
|
![]()
Lizzie jest świetna
![]() Melissa ma ładne włosy. W ogóle śliczne simki robisz ;D
#48 |
|
![]()
Nadiya - Dzięki ;D
Oceni ktoś jeszcze?
#49 |
Guest
|
![]()
Melissa- śliczne usta (Bruna?
![]() ![]() Agatha- tutaj - bez obrazy- wygląda jakby uciekła z jakiegoś zakładu zamkniętego xD Z wcześniejszych podstron: Sharon - boska! Oryginalna, kobieca, nic dodać, nic ująć! Lizzie- rysy twarzy za mało "ostre" jak na taki charakter sima ![]() Lizzie 2 wersja - tutaj jest świetnie, tylko usta bym zmieniła, bo takie duże rażą... Skąd masz ciuch? Ostatnio edytowane przez Tiunivell : 18.02.2008 - 19:17 |
![]() |
#50 |
|
![]()
Tiunivell - Dziekuje za komentarz ^^ Oczywiście że Melissa ma szminkę Bruna
![]() Co do Agathy, dzięki za szczerą opinie ;D A ubranie Lizzie 2, sama niewiem skąd, prawdopodobnie ściągnełam z jakąś simką. Wiem ze gdzieś na thesimsresource ^^'
|
|