|
|
Zobacz wyniki ankiety: Któey dodatek do The Sims 2 jest Twoim zdaniem NAJGORSZY? | |||
The Sims 2: Na studiach |
![]() ![]() ![]() ![]() |
78 | 17.89% |
The Sims 2: Nocne życie |
35 | 8.03% |
The Sims 2: Własny Biznes |
77 | 17.66% |
The Sims 2: Zwierzaki |
120 | 27.52% |
The Sims 2: Cztery pory roku |
16 | 3.67% |
The Sims 2: Podróże |
28 | 6.42% |
The Sims 2: Czas wolny |
55 | 12.61% |
The Sims 2 Osiedlowe Życie |
16 | 3.67% |
Akcesoria - Napisz jakie |
11 | 2.52% |
Głosujących: 436. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Całe to TS2 Zwierzaki ratują tylko nowe ciekawe meble!
|
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Hmm, w zasadzie to wiele z nich jest i dobrych i złych:
Na Studiach: za długo to trwa, zbyt liniowo można się bawić (każdy student ostatecznie robi to samo... z pokolenia na pokolenie, nawet rozrywki studenckie są nudnawe), ale jakby nie było, można wówczas świetnie rozwinąć sima, po to by w dorosłym życiu łatwiej mu było znaleźć porządną kwaterę i robotę Nocne Życie: subiektywnie nie widzę tam wad ![]() Własny Biznes: konieczność posiadania solidnego zabezpieczenia finansowego na rozkręcenie biznesu, klienci walający się po domu jeśli mamy sklep na swojej parceli, ale dużo fajnych mebli i dodatków Cztery Pory Roku: idealny (wg mnie) - uwielbiam smaczki typu dymiący komin w śnieżnej zamieci Zwierzaki: nudny, mało wnoszący, ale zdecydowanie dobrze wyposażony jeśli chodzi o sprzęt dla simów Podróże: dosyć ciekawy, ale bardzo wymagający (przy gorszym sprzęcie gra się przycina, nawet jeśli poprzednie dodatki działają płynnie) Czas Wolny: nieziemsko denerwujące telefony o każdej porze dnia i nocy, w których adwersarz informuje naszego sima o tym, że coś go interesuje i żeby "trzymał tak dalej", poza tym fajna opcja omijania tych przygód w pracy (okienko "ignoruj") |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
to okienko zawsze było. A te telefony mnie też strasznie wnerwiają! Ale ogłolnie czas wolny jak dla mnie jest w miare ok. Tylko też szkoda, że jak już coś cie interesuje i na chwile o tym zapomnisz to ci spada;/
|
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
dla mnie zwierzaki są wspaniałe. Bez tych biegających wszędzie futrzaków w domach moich simów byłoby nudno. Choć szkoda, że jest taki mały wybór zwierząt.
Najgorsze są podróże, jedne wakacje wystarczyły, żeby zrozumieć, że wypełnianie celów wakacyjnych czy jak im tam, nie ma dla mnie noc wspólnego z rozrywką. Czas Wolny tylko mnie irytuje ciągłymi telefonami. A na studiach.. cóż... w wielodzietnych rodzinach przejście każdym simem przez studia to masakra.. a niestety, wszystkie tego pragną. Straszna nuuuda... |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
''Na studiach'' to według mnie najgorszy dodatek bo chociaż nie mam tego dodatku to myślę że nie są one zbyt ciekawe.Takie jest moje zdanie
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
ja nie głosuję bo nie mam żadnego dodarku narazie... aczkolwiek wiem że nie kupię na pewno 'na studiach'... wydaje mi się że jednak jest to nudne...
|
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
pory roku, bo zmiany pogody mnie osobiscie w****iaja, pdoroze tez nie sa ciekawe i zrobione naprawde na sile : p mam wrazenie ze za bardzo upodabniaja zwykle simy do historii. w wolnym czasie nonstop ktos wydzwania, NS nawet nie mam na dysku.
|
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem zdecydowanie najgorszy jest WB. Porażka i jak ktoś już wcześniej słusznie zauważył zyski z biznesu są mniejsze niż dochody. CPR wymiatają
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Najgorszy dodatek to Zwierzaki.
Oprócz Zwierząt nic nie wnoszą do gry... |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |