![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Boże! jaki gust w aranzacji wnętrz! Zachwyca przepychem, elegancją, nowoczesnością a przedewszystkim profesionalnością wykonania.
Bez oceny bo taka twórczość nie podlega ocenie punktowej. |
![]() |
#43 |
Reputacja: 10
|
![]()
jak można grać w takim chaosie?
ale podziwiam za oddanie się temu wirowi dodatków i PAY'ów... jest w tym coś, ale za dużo przepychu |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Piękny. Salon, łazienka i korytarz najbardziej mi się podobają.
|
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Boskie! xD Jeszcze nigdy nie widziałam tak pięknego, nowoczesnego i stylowego hotelu
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Bombowe. No bombowe. Boże, już dawno takiej świetnej parceli nie widziałem.
Zaraz zemdleję... Dobra, 1000000000000000000000000/10 a nawet więcej. Ale błagam Cię, powiedz mi skąd ściągasz dodatki |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Śliczne, tylko zbyt ciasno. Może gdybyś usunął niektóre mniej potrzebne dodatki (oczywiście z tego domku) to byłoby trochę przestronniej. 9,5/10 bo za dużo ciut tego wszystkiego. Wygląda realistycznie ale jakoś tak duszno
![]() |
![]() |
#48 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nee spodziewałem się, że ktoś jeszcze odświeży ten temat, dzięki za komentarze.
![]() Neville, dodatki ściagam z przeróżnych stron, zazwyczaj szukam konkretnej rzeczy i pobieram ją tam, gdzie akurat ją znajdę. Eveline wrzuciła kiedys na forum link do strony ze spisem przeróżnych serwisów, bardzo często z niej korzystam (link). Kicia Nie mogę dać tej parceli do pobrania, bo jak sama zauważyłaś są w niej nieredystrybucyjne dodatki. Dziękuję Ci za konstruktywną krytykę. ![]() Ostatnio edytowane przez haughton : 25.06.2008 - 12:56 |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Nie ma za co, ja jestem stworzona do krytyki, marudzenia i zbędnych komentarzy jak ten
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
przesliczne , przecudowne i niewiem co jeszcze . Ale jednak nie podoba mi się łazienka , reszta jest okej xD 9/10.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|