|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Do mnie kiedyś przyszedł dżin... Poprosiłam go o wewnętrzny spokój, bogactwo i długie życie [czy jakoś tak]. Potem skasowałam lampę (żeby nie było skutków ubocznych, np. dżin łażący mi po domu czy coś xD), mój Sim poszedł się wykąpać i zaciął się w wannie. Inne Simy funkcjonowały normalnie, a on siedzi i siedzi i sie nie rusza ... nie wiem, czy ma to jakikolwiek związek z dżinem, czy to po prostu głupi przypadek ;]
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
bakalia ja też tak miałam. Ale to nie ma nic wspólnego z dżinem. Mi się poprostu wydaję, że to błąd gry. Masz łatkę? Jak nie ściągnij sobie naprawdę warto.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie, ale na razie nie chcę ściągać, bo taki przypadek zdarzył się tylko raz. (sorry za offtopa) ;]
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
hm.. u mnie dżin właściwie żadnych zmian nie przyniósł simom. Zrobiłam "daj urodę" - nic się nie stało, i jeszcze chyba oszukaj śmierć, ale zobacze czy to działa, jak mi sie sim zestarzeje ;d
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jak ''da Ci urodę' ' to chyba simowie przechodzą koło Twojego domu.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Kiedy wybieramy opcje "daj mi urodę" można zaobserwować,
że simy w towarzystwie twojej postaci mają nad głową dymek z właśnie z nim. Mówiąc - interesują się i myślą o tym simie. Ew. może być jakiś bonus do chemii. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
w przypadku mojej simki, po wybraniu "daj mi urode" efekt byl taki sam, jak po wypiciu eliksiru milosci.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Zrobiłam simkę o imieniu Tita Tunami miała całą platynową aspiracje i całe punkty gotowania i fitnesu a w połowie techniki czekałam całe 2 dni na (w simsach) na cygankę z lampą i nic. Czy coś zrobiłam źle? PROSZĘ POMÓŻCIE!!!
|
![]() |
![]() |
#9 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Nie pamiętam czy to pisałam, ale w Czasie Wolnym raz w simowym tygodniu pojawia się jedna z informacji "Ten tydzień był wspaniały..." lub "Ten tydzień był kiepski".
Nie notowałam dokładnie, ale skoro poprzednie założenia dlaczego przychodzi cyganka z dżinem się nie sprawdziły, może mieć coś z tym wspólnego... Jak trzy tygodnie pod rząd będą cudowne, to wtedy przyjdzie... Chociaż w książecce jest napisane, że to też zależy od ilości domowników z platynową aspiracją i rozwinięciem hobby... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |