Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.07.2008, 17:46   #1
Ellie
Guest

Domyślnie Odp: Dżin

Do mnie kiedyś przyszedł dżin... Poprosiłam go o wewnętrzny spokój, bogactwo i długie życie [czy jakoś tak]. Potem skasowałam lampę (żeby nie było skutków ubocznych, np. dżin łażący mi po domu czy coś xD), mój Sim poszedł się wykąpać i zaciął się w wannie. Inne Simy funkcjonowały normalnie, a on siedzi i siedzi i sie nie rusza ... nie wiem, czy ma to jakikolwiek związek z dżinem, czy to po prostu głupi przypadek ;]
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.07.2008, 08:15   #2
Koornela
Guest

bakalia ja też tak miałam. Ale to nie ma nic wspólnego z dżinem. Mi się poprostu wydaję, że to błąd gry. Masz łatkę? Jak nie ściągnij sobie naprawdę warto.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.07.2008, 08:42   #3
Ellie
Guest

Nie, ale na razie nie chcę ściągać, bo taki przypadek zdarzył się tylko raz. (sorry za offtopa) ;]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.07.2008, 18:51   #4
psychickid
Guest

hm.. u mnie dżin właściwie żadnych zmian nie przyniósł simom. Zrobiłam "daj urodę" - nic się nie stało, i jeszcze chyba oszukaj śmierć, ale zobacze czy to działa, jak mi sie sim zestarzeje ;d
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.07.2008, 19:03   #5
cassant
Guest

Jak ''da Ci urodę' ' to chyba simowie przechodzą koło Twojego domu.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.07.2008, 23:33   #6
Constantia
Guest

Kiedy wybieramy opcje "daj mi urodę" można zaobserwować,
że simy w towarzystwie twojej postaci mają nad głową dymek z właśnie z nim.
Mówiąc - interesują się i myślą o tym simie. Ew. może być jakiś bonus do chemii.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.07.2008, 10:12   #7
stotka
Guest

w przypadku mojej simki, po wybraniu "daj mi urode" efekt byl taki sam, jak po wypiciu eliksiru milosci.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.08.2008, 16:35   #8
nat9
Guest

Zrobiłam simkę o imieniu Tita Tunami miała całą platynową aspiracje i całe punkty gotowania i fitnesu a w połowie techniki czekałam całe 2 dni na (w simsach) na cygankę z lampą i nic. Czy coś zrobiłam źle? PROSZĘ POMÓŻCIE!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.08.2008, 17:12   #9
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

Nie pamiętam czy to pisałam, ale w Czasie Wolnym raz w simowym tygodniu pojawia się jedna z informacji "Ten tydzień był wspaniały..." lub "Ten tydzień był kiepski".
Nie notowałam dokładnie, ale skoro poprzednie założenia dlaczego przychodzi cyganka z dżinem się nie sprawdziły, może mieć coś z tym wspólnego... Jak trzy tygodnie pod rząd będą cudowne, to wtedy przyjdzie...
Chociaż w książecce jest napisane, że to też zależy od ilości domowników z platynową aspiracją i rozwinięciem hobby...
stare 05.08.2008, 21:14   #10
Lib
Guest

Cytat:
Napisał bjork Zobacz post
Nie pamiętam czy to pisałam, ale w Czasie Wolnym raz w simowym tygodniu pojawia się jedna z informacji "Ten tydzień był wspaniały..." lub "Ten tydzień był kiepski".
Nie notowałam dokładnie, ale skoro poprzednie założenia dlaczego przychodzi cyganka z dżinem się nie sprawdziły, może mieć coś z tym wspólnego... Jak trzy tygodnie pod rząd będą cudowne, to wtedy przyjdzie...
Chociaż w książecce jest napisane, że to też zależy od ilości domowników z platynową aspiracją i rozwinięciem hobby...
tak. zależy to od tego jaki był ten tydzień. więc... wychodzi na to, że jeśli ma się rozwinięte dwa hobby oraz jest informacja 'ten tydzień był wspaniały' przychodzi cyganka z dżinem. szczerze mówiąc... nie mam dokładnego pojęcia jak to działa. wiem tyle, że albo mam jakiś błąd (albo rzeczywiście tak jest) ale u mnie studenci kiedy tylko zadzwonią po swatke ona od razu się skrada i podkłada lampe. nie wiem. może u innych też tak jest. co do moich simów to z tym jaki był tydzień jest pewne. a co do hobby to nie zwracam chyba na to większej uwagi ;d
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania