![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
jest jeszcze na przedmieściu zapomniałam nazwy parcela publiczna i na niej też są nagrobki rodziny Lewus bo wszystkie nagrobki są tej rodziny jak na nie nakliknęłam to były różne opcje: opłakuj, przenieś do domu, przenieś na inną parcelę, dodaj do wyposażenia. I był tam też dół taki jakby do niego chcieli trumnę wsadzić.
|
![]() |
![]() |
#43 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Gdyby nie to forum, nie wiedziałabym nic o tym domie.
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Reputacja: 10
|
![]()
Obok jet parcela publiczna a na niej sa groby
Joasi Lewus Franciszki Lewus Jonatana Lewusa Esmeraldy Lewus Kevina Lewusa i Kamila Lewusa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
MOże i nie ma w tym nic strasznego ale to wszystko troche mnie pszeraża =<
|
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
A czy ktoś mówi, że to jest coś poza domem z bardzo głęboką piwnicą i dwiema trumnami? Możemy co najwyżej porozważać co twórcy gry mieli na myśli(bo pewnie chodziło o jakąś niesamowicie mroczną historię, jak z Dziwnowa
![]() Jeżeli masz Nocne Życie to na pewno masz ten dom. Jest na Przedmieściach, nikt tam nie mieszka. Są tylko groby i te dwie, nieszczęsne trumny. |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Poróbcie kilka fotek i gdybyście mogli wstawcie je na forum.
A co do lewusów to EA zrobiło nam kolejną zagadkę Wiktor Lewus nie jest spokrewniony z tymi zmarłymi Lewusami i oni nie mają nic z wampirów moim zdaniem twórcy gry zrobili tą rodzinkę po to żeby mieć gotowe groby i zrobić taką mroczną parcelę :-) |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Bo tak to jest z NPC, że nawet jak mają takie same nazwiska to nie są spokrewnieni. Nie wiem, czy gra ich nie generuje z jakiejś bazy imion i nazwisk.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|