![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Dzięki
![]() Cóż, kiedy nadawałam Simkom imiona, nie znałam jeszcze naszej cudnej nikol-trzy-jeden-trzy-jeden [czy jak ona się tam nazywa] =) Nawet planowałam, że zmienię jej imię na jakieś inne ;] [ale stwierdziłam, że lepiej nie] |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Co by to pomogło? imię jak imię a Twoje simki są paskudne!!!!!
Heather-sam maxis i to w najgorszym wydaniu! Katherine-wygląda jakby wróciła z grobu,po krótkiej,ale zawsze obecności. Nicole-najładniejsze ma imię,które o zgrozo! miałaś zmienić.No i jej nos jak po kilku walkach bokserskich, a to przecież dziewczynka! Klara Francuz-bez komentarza! Karolina-ujdzie,oczywiście w ''wielkim tłoku" Ocena ogólna 2.5/10 |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Droga Klarko, nie będę niestety dziękować za tak chamskie ocenienie Simek. Za to skomentuję ;/
Heather: widziałaś kiedyś maxisową Simkę? Kath: sama chyba wyszłaś z grobu ^^ Nicole: a żebyś wiedziała, jej pasją jest boks. A poza tym jest Murzynką. Klara: bardzo inteligentna wypowiedź. Karolina: jasne. Wiem, że teraz uznacie, że nie umiem przyjmowac krytyki etc., ale po prostu musiałam odpowiedzieć Klarce. I nie wierzę, że masz 19 lat O.o |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Dziękować jej nie musisz,ale czemu uznałaś tą ocenę za chamską,tego nie wiem.
Czy to określenie Katherine jakoby wyszła z grobu tak Cię poruszyło? Może chodziło jej o ten ziemisty skin? Jak na mój gust to za ostro Cię oceniła,ja dałabym Ci 5/10,za szczere chęci. Nie zniechęcaj się złymi ocenami,tylko próbuj dalej,może kiedyś coś Ci się uda. Przyjmowanie krytyki,to wielka sztuka,która nie zawsze przychodzi z wiekiem. |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Klara mi się bardzo podoba
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Dzięki, asiolku
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Twoje simki nie podobają mi się, ponieważ nie mają w sobie za grosz oryginalności. Takich simek widzę dziennie ponad 30 także, twoja twórczość nie robi na mnie wrażenia.
|
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Tak? To powiedz, gdzie jeszcze widziałeś identyczne Simki? Bo dla mnie one są bardzo oryginalne... ^^ I twój komentarz nie robi na mnie wrażnia ;]
|
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Heather - kwadratowa szczęka trochę męska, przez co sprawia wrażenie nieco szorstkiej, ale z kolei pasuje to do opisu
![]() Katherine - nie wiem czemu kojarzy mi się z czarownicą - trochę wychudzona i wiedźmowaty wyraz twarzy - nikt nie uwierzy, że ogląda brazylijskie serialne, nawet nie musi się z tym kryć ![]() Nicole - sprawia wrażenie ciepłej, sympatycznej i godnej zaufania - nawet pasują jej te ząbki - chociaż osobiście ich nie cierpię. Klara - podobaja mi się tylko oczy - usta nie, chyba domyślasz się dlaczego ![]() Karolina - za cienkie brwi - wydaje się jakby przesadziła z ich regulowaniem i sprawia wrażenie zdziwionej. Wydaje mi się też, że ma trochę za długą twarz (albo za wysokie czoło) Podsumowując - Heather i Nicole ładne, Katherine interesująca. Jakby były do ściągnięcia to wzięłabym Heather, Katherinę i Nicole ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 02.08.2008 - 17:48 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|