![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]()
<chowa się>
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Domek naprawdę bardzo ładny, taki przytulny ale nie ściągam bo nie mam Na Studiach.
|
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo ładny,ale mam problem ze ściągnięciem go.Jak go ściągnąć? Bo ze strony jaka mi wyskakuje,nie umiem....
|
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Jak włączy ci się ta strona to masz takie jakby dwa zegary. Naciśnij na Free pod pierwszym i później już normalnie. Przynajmniej ja tak zrobiłam.
|
![]() |
#45 |
|
![]()
Bardzo mi siew szystko podoba.. bryła fajna...wnętrze tak samo..super dobrane kolory... wszystko do siebie pasuje....dobrze dobrane meble..i ogródek bardzo przyjemny,...
jedyne co mi się nie spodobalo to ta kaczucha w łazience..ale to taki szczegół ![]() ogólnie super:10/10 oczywiscie ![]()
#46 |
Guest
|
![]()
Instalowałem przez clean installer i się nie zainstalowały obiekty z internetu
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
Zajefajny domek ^^
Jedno co mi tu przeszkadza to to że nie lubie żółtych kolorów w kuchni ,czemu? nie wiem xD Ale i tak 10/10 o: Lipa że zostaje sie z 75$ na początek... ,ale jeśli sprzedac ogródek albo pare ozdób to da sie wyżyc xd Ostatnio edytowane przez The FerG : 25.02.2009 - 22:56 |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Mały...Ale za to przytulny i są ciepłe kolorki....
9/10 |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
świetny na starter ; P już ściągam
![]() PS wiecie czy to u mnie pójdzie <mam all dodatki do cztery pory roku > [nie mam podróży ,czas wolny i ikea ![]() |
![]() |
#50 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Ten starter głównie opierał się na meblach z Ikea, więc nawet jak się zainstaluje poprzez Clean Installera, to pomieszczenia będą puste...
Może podeślę Ci podobny starter zbudowany z Czterech Pór Roku, jeżeli go znajdę w grze. Możesz go obejrzeć tutaj ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|