![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Ja najbardziej lubie wiosnę i lato. One są super
|
![]() |
![]() |
#43 |
Reputacja: 10
|
![]()
Myślę że najlepszą porą roku jest lato.Dlatego ,że wieczorem możesz łapac se świetlki.Dniem możesz zjeżdżać na ślizgawce do basenu a przy tym możesz mieć czerwoną opaleniznę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Wprawdzie nie mam Czterech Pór Roku, ale od kiedy moja koleżanka dostała tą grę [na mikołajki], bardzo często u niej bywam
![]() W tym krótkim czasie zdążyłam już dwukrotnie zmienić zdanie odnośnie ulubionej pory roku. Na początku uwielbiałam simową zimę. Podobało mi się jak Simy brodzą w śniegu, że może być śnieżyca, można lepić bałwana, robić aniołka na śniegu i ogólnie jest tak fajnie. Niestety nie podoba mi się to, że Simy bardzo szybko marzną i nawet nie zdążą się na śniegu pobawić [albo się roślinkami zaopiekować], a już im zimno. Raz mi nawet sim zamarzł ![]() Potem polubiłam jesień. realnym świecie nie przepadam za tą porą roku. Póki świeci słońce, drzewa są brązowo-złote a w powietrzu unoszą się nitki babiego lata, to jest OK. Ale kiedy przychodzi późnojesienna plucha, leje deszcz i jest zimno, to już nie lubię jesieni ![]() Niemniej, w Simsach jesień jest świetna. Można zbierać wyhodowane w ogródku warzywa, bawić się w liściach, nie marzną i nie przegrzewają się. Chociaż wiosna też jest fajna, bo kwiatki kwitną i się zielono robi, ale niestety nie zawsze rozmarza staw, a ja uwielbiam łowić ryby [w grze oczywiście]. Lato też ma swoje plusy, bo można pływać w basenie, ale Simy się przegrzewają ![]() Właściwie nie wiem co bardziej lubię, jesień czy też wiosnę. Jestem tylko pewna, że zima nie jest wcale taka super, jak uważałam na początku. |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Ja Sims 2 Cztery Pory Roku mam od dziś
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
/khem khem.
nie piszemy 2 postów pod rząd. regulamin się kłania/ zima
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
lubię wszystkie
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Moja to Zima. Ale szkoda, że nie mogą siedzieć długo na dworze, zaraz im zimno
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]()
Ja najbardziej lubię zimę, bo jest śnieg, można lepić bałwana, robić orły, rzucać się śnieżkami, czasami nawet przychodzi pingwin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|