![]() |
#41 |
Reputacja: 15
|
![]()
<zdycha> tojest piękne!
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
to jest g e n i a l n e, nie moge sie przestac zachwycac.
to nawet nie miesci sie w skali do 10 =DDDD |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
O. Mój. Boże. Brak mi słów. Moje usta wyglądają o tak: O. To jest lepsze niż najlepsze na świecie. O łał. Respect. Nawet nie dam oceny do 10, bo sie nie miesci. Nawet w 100.
|
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Marian poraz kolejny mnie zszokowales! Spowodowales ze moje cisnienie podskoczylo do gory.
Bryla tak bosko skaplikowana, te luki, sciany ![]() Nibanalne umeblowanie, dopracowane co do cala. Ogromna prosba do ciebie ![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
O mój Boże... Cudowny, cudowny, cudowny, cudowny. Jak ja bym chciała budować takie piękne domy. Brak mi słów...
|
![]() |
#46 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() PS. Albo nie tak prosto ---> warunek: jak już naszkicujesz, to ja MUSZĘ to zobaczyć! Należy wtedy przypomnieć o sobie i zademonstrować dzieło! To mój warunek. W końcu mam prawa autorskie, nie...? ![]() ![]()
JUŻ JEST! "ROMANA SINGULIER" w dziale Domy TS2 Ostatnio edytowane przez Marian... : 28.01.2009 - 22:32 |
|
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|