|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wszystko ładnie, tylko człowiek, który stracił tyle krwi, ile ta matka w drugim odcinku nie ma szans na przeżycie;] Poza tym nie spodobała mi się ta scena z Joshem, nie lubię jak coś nie wynika z czegoś;]Oprócz tego nie mam zastrzeżeń
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Byłbym zapomniał. Powiesz mi jak zrobić tą krew wyglądającą jak woda tylko czerwoną?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ze spokojem....ma szanse na przeżycie z utratą krwi, akurat to wiem. Jestem po medycznej.
A scena z Joshem ? Czemu Ci sie nie podoba? Może coś zmienię w poźniejszych odcinkach? ![]() Mikisztain o kałuży krwi pisałam kilka postów wcześniej, ktoś juz zadawał to pytanie. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
bardzo ładnie
![]() ![]() już nie mogę doczekac się następnego odcinka ![]() POZDRAWIAM ![]() a i mam małą prośbę ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dzięki za krew
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
//off
+18 sie pisze jak wystuj niecenzuralne sowa, treci erotyczne, badz cos w stylu ostrych morderstw ^^ //off |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Voldemort a kto powiedział że takich treści nie będzie? Wszystko w swoim czasie.....
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
no to kiedy odcineczek naszego kochanego fotostory?
mówię tak bo mam naprawde bardzo dobry humor ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Bardzo profesjonalny opis sceny w szpitalu
![]() ![]() Prócz tego ładne, realistyczne opisy uczuć. Reszta mojego komentarza zawiera się w postach poprzedników ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|