![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
pojechalam w nocy na cmentarz i uwazam, ze wielka zaleta jest to, ze teraz mozna rozmawiac z duchami, ktore przesiaduja na lawce, czytaja ksiazki, rozmawiaja miedzy soba
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Reputacja: 10
|
![]()
No duchy wyglądają fajnie przynajmniej na filmikach. A śmierć też fajnie, widziałem na youtube gameplaya z momentu śmierci sima to co prawda sam moment bardzo się nie różni od tego co było w TS2, tyle że sim jak przychodzi Kostucha zamienia się od razu w ducha. A sam mroczny kosiarz to powrót do korzeni, bo wygląda jak ten z TS1, jak dla mnie bomba bo mi się podoba bardziej hehe, a tu filmik dla tych co nie ściągali TS3 albo dla tych co już mają a nie widzieli jeszcze śmierci:
http://www.youtube.com/watch?v=CvsAr...eature=related A tak poza tym to strasznie dużo na youtube po wycieku gry tych gameplayów. I jak oglądałem, to zwróciłem uwagę na brzydką animację przy podawaniu jedzenia labo przy sprzątaniu talerzy, jakoś tak głupio to wygląda, talerz jest na ręku, sim zbliża go do stołu i nagle tak bez płynności pojawia się na stole o_O |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Fizzly to ja chyba bylam bardziej przerazona od mojego sima
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
xDDD
Chcę jeszcze zachwalić, że narzędzie projektowania jest naprawdę REWELACYJNE! Wady: - nie można projektować schodów/barierek i płotów/poręczy - brak opcji "następny utwór" na urządzeniach stereo Zalety: - jeśli w domu brakuje mebli, sim potrafi usiąść np. n brzegu wanny - ustawianie urządzeń kuchennych na rogowych, zastawionych szafkach - simowie potrafią z nich korzystać, wreszcie Po dłuższej grze stwierdzam, że jak na podstawę, jest bardzo dobrze. Jeszcze tylko dodatki, a gra może być naprawdę rewelacyjna! ![]() Ostatnio edytowane przez Fizzly : 25.05.2009 - 18:00 |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]()
Hmm... odnośnie meblowania, podoba mi się jedna rzecz. Kiedy przy stole są ułożone krzesła i chcesz nagle zmienić jego lokalizację, przenosisz wszystko za jednym razem, a nie oddzielnie. Oszczędność czasu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
wielka zaleta to mozliwosc chodzenia po miescie! i opcja "zjedz cos na szybko"
mmm :} |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Racja, też bardzo mi się podoba roślinność. Szczególnie nieregularne kształtem krzewy - bomba!
![]() Zalety: - Łapanie owadów - kiedy wyjmujemy je w domu z wyposażenia, ustawiają się w terrarium. - Nadawanie imion robakom, żyjątkom i pluszowym maskotkom. ![]() Ostatnio edytowane przez Fizzly : 25.05.2009 - 18:25 |
![]() |
![]() |
#49 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]()
Zalety:
- na pewno roslinnosc i jak juz ktos wspomanial - nieregularne ksztaltem krzewy - mozliwosc przygotowania posilkow na rogu blatów - podoba mi się tez porod malych dzieci, mozna urodzic w szpitalu lub w domu, i trwa to dlugo, a pozniej nowo narodzone niemowleta sa zawiniete w taki... kurde, zapomnialam jak to sie nazywa ![]() Wady: - wszystko to, co wymienili poprzednicy, wiecej nie znalazlam (poki co ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|