|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Rzeczywiście twarz zbyt pociągła, no i chyba troche za wąska, nos jakiś dziwny, ciut za duże oczy (wydają się nie proporcjonalne do całości).
Ale simka jest ładna, ma fajne włosy i ładny kolor oczu. |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Upadła Dusza bo ja po prostu lubię duże oczy
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Dziękuje mistrzu figo
Mam taki problem że nie mogę wyzbyć się nawyku - podczas tworzenia simki jest podobna do poprzedniej i dopiero w trakcie robienia to zauważam i to zmieniam - jak zauważyłyście chociażby mam manię na punkcie dużych oczu. Jakieś pomysły jak się wyzbyć tego nawyku?
|
|
|
#5 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
).Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Sendri : 27.05.2009 - 20:06 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
POPRAWA W ZDJECIACH!
brawoo! simka nieco nieproporcjonalna, duze oczy, male usta. |
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ma trochę za bardzo "wklęsły" nos
przy tym wygląda trochę jak świnka morska /wybacz porównanie, ale to moje pierwsze skojarzenie xd/ ogólnie przepiękny typ urody ![]() pozdrawiam |
|
|
#8 |
|
|
Keiko mi się z wszystkich simek, chyba najbardziej podobała ^^ . Ogółem podoba mi się jedna wazna rzecz - eksperymentujesz. z twarzami, połączeniami. Może na razie wychodzi to zbyt mangowato - ale gdy się wprawisz może być ciekawiej
Czekam oczywiście na nast. i zapraszam do swoich simek
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
O ja Cię - jak ja mogłam nie zauważyć tematu z Twoimi simkami - lecę nadrabiać zaległości
Wychodzi mangowato - podoba mi się to określenie - chcę mieć taką rangę Zostało mi z czasów fascynacji mangą i anime
|
|
|
#10 |
|
|
Witaj!
Fajnie, że się nie poddajesz i eksperymentujesz. Z rysami twarzy, makijażem i stylizacją, to najlepsza metoda. Tworzenie, udoskonalanie i trening... będziesz mistrzynią Najważniejsze, że czerpiesz z tego przyjemnośći nie zniechęcasz się. Trzymam kciuki i pozdrawiam
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|