![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
sworzylam simke, nie pamietam jak sie nazywa ( ;p ) ale chciałam zeby byla gwaizda wiec zalatwilam jej prace w kino-teatrze. Zdobywala wielu przyjaciół, rozwinela charyzme na maksa, uczyla sie grac na gitarze. Wykupiałm ten teatr Wacława - nie pamietamjego nazwy - i zmieniłam mu nazwe ( o! juz mi sie przypomniało . Ma na imie Kaśka ). Moja simka jest teraz medendżerką ( albo menadżerką ;p ). Zmieniałm jej niektore cechy i zrobila ja flirciara ktroa wspaniale całuje. Cały czas mieszka w niewielkim domku sama, nudno mi bylo samej wiec stwierdzilam ze bedzie miala dziecko. Chaiałm aby jej dziecko mialo ciemna karnacje jak ona ale pewnie jak bym miala te dziecko z jakim blady mezczyzna ono tez by bylo blade. Ale ze wszyscy murzyni w simsach byli "szerocy" to kaśka przespała się z pierwszym lepszym chlopakie. Teraz wlasnie urodzil jej sie synek i niedawno troche podrósł..
![]() a to moja simka z synkiem, wracali w tedy ze szpitala [IMG]http://i45.************/b4zqdy.jpg[/IMG] |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
Ja w zasadzie to gram rodziną która ma na nazwisko.. nie pamiętam ..xD
Ale zaczęło się tak: Violetta wprowadziła się do domku(który sam zbudowałem) na krańcach miasta. Poznała Przemyslawa Lade i się zakochała. Wzieli ślub i Przemek przeprowadził się do jej domu, Violetta była punkową i mistrzowsko grała na gitarze, wspinała się po szczeblach kariery muzyka bardzo szybko ; ) Violi i Przemkowi urodziła się Anabella, rosła,rosła i tak dalej i dtak dalej, została dzieckiem (co już do szkoły chodzi ).Niestety pewnego dnia zmieniłem rodzine bo i sie ta znudziła a gdy ponownie do rodzinki Lada wszedłem Violetta miała czerwony pasek 'Głód' ..szybko wpisałem kod żeby go podnieś ale nie zdążyłem i Viola umarła.. Przemek sam wychowywał Anabell która zaczynała sie buntować ,tatusiek coraz lepiej radził się w karierze sportowca, często wyjeżdżał na mecze a Anabell stała się emo i zaczęła grać na gitarze jak jej mama ;D Przefarbowała sie na czarno, makijaż, ubrania.. i blada cera. Anabell poznała córke córke byłej żony Michała Kawalera(tak, u mnie wziął ślub z jakąś kobietą której chodziło o kase, urodziła im się córeczka i oni się rozwiedli) i mimo ze tamta kochała róż to zaprzyjaźniły się. Przemek dostał okazje od ośrodka naukowego by przywrócić do życia zmarłą osobe.. Wybrał Violette, dało się..prawie.. Violetta żyje teraz z rodzinką jako fioletowy duch.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
No to ja stworzyłam simkę Mery Wont która była zła, kleptomanka i takie podobne cechy. Zachciała być złoczyńcą wiec zatrudniła się w tym magazynie "Wybitny Obywatel" chyba tak się nazywa, a także go wykupiła. Lecz była w kiepskiej formie fizycznej, wiec postanowiła się zatrudnić gdy będzie trochę lepiej. Wieczory i noce spędzała na podkradaniu czegoś sąsiadom i przewracaniu im śmietników. Dnie spędzała w siłowni i bibliotece do której przychodziła pierwsza około o 4. Postanowiła ze,pochodzi po mieście i odwiedzi jakiś nie znanych sąsiadów. Więc poszła do domu rodziny Frio. Otworzył jej Connor Frio i zaprosił do środka. Od razu Connor spodobał się Mery, wiec zaczęła z nim flirtować i jak się okazało był sam, a Mery to było oczywiście na rękę. No więc tak im się losy potoczyły ze ona do siebie go zapraszała albo go odwiedzała. Po jakimś czasie Connor się do Mery wprowadził i zaprosił ja do parku na spacer gdzie się jej oświadczył, ona oczywiście przyjęła oświadczyny. Zaraz po tym wzięli ślub. Po ślubie Mery zabierała Connora na siłownię on czwiczyl w domu oglądał w telewizje. mery raz uczyła się pisać, raz malowała a wieczory spędzała milo ze swoim mężem. Aż tu niespodzianka Mery była w ciąży i urodziła im się córeczka która nazwali Jamie. Gdy zobaczyła swoja małą córkę zło od niej odeszło i zaczęła być mila dla ludzi. Ale Connora nie zadowolała jego zona i mała córeczka, wiec zaczął zdradzać mery z Erin Kennedy. Pewnego razu gdy mery z córeczką poszła do parku Connor zaprosił Erin do domu i razem wylądowali w łóżku, ale na ich nieszczęście Mery i już około 2-3 letnia Jamie wróciła ze spaceru i ich przyłapała, zrobiła od razu Connorowi awanturę a Erin kazała się wynosić. on ja przeprosił obiecał ze już się to nie powtórzy a Mery była tak naiwna że uwierzyła. Okazało się ze Erin jest z Connorem w ciąży, wiec przyszła mu to powiedzieć, no i znowu zaczęli ze sobą... A Mery znowu ich przyłapała. Chciała jak najprędzej skończyć to małżeństwo. Connor odszedł od mery i wprowadził się z Erin do 3 pokojowego domu, urodziła im się córka Candy i Erin znowu zaszła w ciążę. Do SV wprowadziło się 4 facetów zrobionych przeze mnie: dwóch braci Ben i Randolf nazwisko chyba Salmorcks, Rancis Jetaine i Petro Marson, którzy stali się najlepszymi przyjaciółmi Mery. Tak się stało ze Mery i Petro zaczęli się spotykać, i stali się parą. Petro wprowadził się do Mery, i już niedługo po tym dowiedzieli się ze Mery jest w ciąży. Petro zabierał wieczorami Mery na kolacje, a pewnego razu się jej oświadczył, urządzili huczny Ślub, i aktualnie są małżeństwem i oczekują dziecka, a po jego narodzinach mają zamiar się przeprowadzić.
To by było na tyle o życiu Mery. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
|
![]() Cytat:
No więc urodziła im się córka Colin i przeprowadzili się do domku na plaży. Jamie dziecko w wieku szkolnym zajęła się malowaniem tak jak jej matka. Petro zatrudnił się w szpitalu. Mery znów zaszła w ciąże i urodziła synka Antoniego. Matka, ojciec i nastoletnia Jamie uczyli Antoniego podstawowych umiejętności. Mała Colin już uczennica SP gotowała w piekarniku dla dzieci babeczki i naleśniki. Mery i Petro stali się dorosłymi, Jamie mł. dorosłą, Colin nastolatką strasznym chudzielcem, a Antoni chłopcem w wieku szk. Jamie spotkała w mieście nowego sąsiada Chrisa Browna i się w sobie zakochali a on się jej oświadczył, Jamie zaczęła ćwiczyć by być chudą na swym ślubie i weselu, i nastąpił ten dzień, Jamie wyszła za mąż. Mery zachciała mieć wnuka i jak się okazało Jamie była w ciąży. Wyprowadziła się z Chrisem i jak losy im się dalej potoczą to nie wiem. Colin dalej jako nastolatka uczyła się gotować, i również wzięła się za ćwiczenia na bieżni choć nie wiem po co bo i tak jest chuda jak patyk, jej brat tak ogólnie to nie wiem co robi,... bawi się, oboje pogorszyli się w nauce , w domu nie robią zadań i się spóźniają, spóźniają się tez czasami przez to ze przy wejściu do szkoły jest tłok i nie można wejść. To na tyle...... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]()
Dooley'ów ciąg dalszy :
Anne zestarzała się z Cykiem. Do jej nastoletniej córki, Phoebe przychodził codziennie dorosły policjant Alvaro Towsned, żeby pomagać w lekcjach. Podobał jej się korepetytor, ale że nie było żadnych romantycznych opcji (bo była natolatką), zaczekała aż stanie się młodą dorosłą. W międzyczasie jej brat, Jim stał się nastolatkiem i zginął w pożarze, który wybuchł w ich domu. Cała rodzina bardzo przeżyła tę stratę. Phoebe zaczęła po żałobie spotykać się z dawnym korepetytorem, który był już stary. Wkrótce stał się jej chłopakiem. Rodzice dziewczyny nie akceptowali tego związku. Nie podobał im się wybór córki, ze względu na różnicę wieku między Phoebe a Alvarem. Zawsze wypraszali mężczyznę z domu. Jednak to nie przeszkodziło im zaręczyć się. Okazało się po niedługim czasie, że Phoebe spodziewa się dziecka i jest to dziewczynka. Phoebe wzięła ślub z Alvarem i jeszcze tego samego dnia urodziła córeczkę Jasmine. Obecnie mieszkają sobie w jakimś większym domu i zastanawiam się czy mają być razem do niedługiej śmierci Alvara, czy powinni się rozstać... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Ja gram w tej chwili na gotowych rodzinach[tzn.już zapisanych w grze],bo zajęłam prawie wszystkie parcele!
Czasami staram się też uśmiercić noworodka [O.o],ale [JAK ZWYKLE],przyjeżdża baba z opieki społecznej,i to dziecko mi zabiera...;{ Ostatnio starałam się kogoś znaleźć dla Agnieszki Zadek. Ale spotkałam jakiegoś kryminalistę i czegokolwiek nie robiłam,to ten twierdził,iż jestem dziwna... Ktoś mógłby podać kod na wskrzeszenie zmarłego? Z góry dziex ;DDD |
![]() |
![]() |
#48 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Ja stworzyłam sobie sima (nie pamiętam jak się nazywa), który ożenił się z moja simką (Eleonorą, chyba). Chciałam, aby mieli trojaczki, więc wykupiłam obydwóm zmożoną płodność. Urodziły się trzy dziewczynki (Maria, Monika, a 3 nie pamiętam). Potem chciałam powiększyć rodzinę i urodziły się bliźniaki, których imion nie pamiętam. Jak one podrosły to jednemu z nich dałam cechę komputerowiec, a drugiemu technofob
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]()
Teraz już nie ma Dooley'ów, tylko... Sw0rd (po Cyku
![]() Phoebe zestarzała się, Alvaro umarł... ich córka Jasmine była ślicznym małym dzieckiem i dzieckiem, ale jako nastolatka już niezbyt... natomiast kiedy stała się młodą dorosłą, znowu była piękna ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Kinga : 18.06.2010 - 13:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|