![]() |
#41 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
Nawet w głupim programie można stworzyć pożądny film- tak jak zrobiła to Naroa. Ponadto też zgadzam się, że nie mam pojęcia jak można coś oceniać po czołówce- jestem pewny że w telewizji też oglądałabyś połowę mniej seriali, gdybyś spoglądała tylko na czołówkę ![]()
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
A tak wgl. jak chcecie krytykować to może jej powiedzcie co ma zmienić , a nie co ma źle i że już czołówka do bani .! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
Cóż, po pierwszym odcinku nie byłam ani trochę pozytywnie nastawiona, Bogu dzięki, że trzeci już mnie bardziej zachęcił ;] Szczerze mówiąc, na początku myślałam, że to będzie klapa, bo naprawdę było nuudno, poza tym dialogi były mało ciekawe ( intro również ).
Chętnie zobaczę jednak co będzie dalej, bo zaciekawiła mnie postać Patrycji. Mam nadzieję, że impreza nie zakończy się typowo ( tak jak można by się domyślić, na korzyść Marty i jej obiektu westchnień ) Gł. bohaterka mnie nieco irytuje - jest mocno infantylna. Jeżeli chodzi o ruchy kamerą i przejścia - źle nie jest. Hm.. mam jeszcze parę uwag, ale do wszystkich; - filmu nie da się ocenić po czołówce, bo tak i już xp - WMM nie jest zły, stworzyłam na nim około 22 filmy i wiele z nich jest b. dobrze oceniana na YT. - Porządny film nie zależy od programu mimo wszystko czekam na next i pozdrawiam . 6/10
![]() |
![]() |
#44 | ||||||||||||
|
![]()
Obejrzałam jeden jedyny odcinek, bo dalej nie mogłam, ponieważ YTB szwankuje. ; oo Więc tak, co mi kurde nie pasii.. Óh, óh. Beaatriiikkkszzz wchodziii w traaans. ; oo
Czołówka. - Znaczki nad domkami - można zrobić tak iż wyprowadzasz, lub kręcisz te domy w których żaden sim nie mieszka.. Te znaczki na serio kompromitują. - Brzydka czcionka, taka byle jaka, taka jaka ci wpadła w łapska, przez co sprawia iż film wygląda na odpieprzony. 8D - Emh, gdy był napis "Życiowe rozterki" - nie dość że "Rozterki" napisane z małej litery, to się "zjeżdżały" z chmurami. - Brzydkie efekty z napisami - takie WMM - I tu nie chodzi że jak się nie ma SV czy czegoś tam, to w WMM nie można zrobić czegoś mega. *-* - Nudna ta czołówka - zero oryginalności, zero.. zeroo, zerrooo!. - Badziewne przejścia WMM. ; x - Brzydkie simy. 1. odc. - Wszystko za szybko się dzieję.. - No helloooł, nikt nie czyta z prędkością światła, a ja na pewno nie będę co chwilę "pauzować" filmu. ^^ - Skaczesz tą kamerą. ; o - Szła w płotku. O jak fajnie. *-* - Zero zbliżeń twarzy - a to bardzo ważne, i zazwyczaj się tego zawsze czepiam. - Nudno tą kamerą operujesz.. jedna scena potrafi trwać nawet 10 sekund. ;o - Jak było to że tamta młoda gadała, że świetnie się gada, to tamta powinna powiedzieć "mi", a nie "mnie". oo' - Hahah, co to wisiało w górze?, czyżby kolczyki?, trzeba było ich wcale nie zakładać. ;O - Nie umiesz wyciszać, muzyka się nagle urywa. ;o - Było widać niebo. - Jak nie masz modyfikacji kamery, to wcale nią nie ruszaj... x_x - Były literówki. - Buhah, film trwał mniej niż, czołówka i napisy końcowe razem wzięte. ; o - Brzydkie napisy końcowe. ; o Ten oczo***ny pomarańcz. ;o - Dialogi są sztywne.. zero luzu. ; o - Brzydka scenografia. Ogółem film mi się nie podoba, ponieważ takich filmów o nastolatkach były miliony.. Fabuła jest całkiem oklepana. ;o Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To tyle ode mnie. Ostatnio edytowane przez Becia : 03.10.2009 - 20:14 |
||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
No to co mam zrobić by czołówka i napisy końcowe były ciekawsze?
|
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
No zgadnij Oo
Óó Beciu... ale miałaś trans xD Oczywiście - zgadzam się z tobą w zupełności, co do literki ;] |
![]() |
![]() |
#47 |
Reputacja: 15
|
![]() Po pierwsze niech będą krótsze. Po drugie niekoniecznie musisz w czołówce pokazywać bohaterów- wystarczą same napisy kto występuje, a w tle mogą przeskakiwać jakieś simowe krajobrazy. To takie proste a ładne ![]() Po trzecie napisy końcowe niech lecą na jakimś ładnym tle- albo np. na fragmentach z filmu albo na scenach usuniętych ![]()
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Dzięki Giovanni. W piątym odcinku postaram się takie coś zrobić, bo czwarty mam już zrobiony, tylko muszę go na YT wstawić.
|
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
"No to co mam zrobić by czołówka i napisy końcowe były ciekawsze?"
Co do czołówki - To zależy już od Twojej inwencji twórczej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]()
Beatrix rzeczywiście niektóre punkty twojej wypowiedzi są słuszne ok.
Ale z niektórymi przesadziłaś : - Brzydkie simy. Co dla ciebie znaczy ładny sim . ? Wg. mnie te simy są ładne. Więc o co ci z tym chodzi . ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|