![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]()
hmm.. no powiem tak : całkowicie inna simka,niż do tej pory widziałam u różnych ludzi . : ) Ale to nie oznacza ,że brzydka czy coś . Wręcz przeciwnie . Jest bardzo fajna. Taka hmm.. delikatna . Bardzo podoba mi się jej makijaż i włosy . Ubranie też nawet okej .
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Reputacja: 14
|
![]()
Hm, no ma w sobie coś, ale jest zwyczajnie brzydka, wygląda jak orangutan. Albo jakby była murzynką (tak, ciemna karnacja by do niej pasowała). Ubranie takie sobie - biały top mi sie nie podoba. 4/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
Wszystkie są ładne, ale Alison ma dziwne usta, płaski no i nie podoba mi się fryzura, ogólnie ładna. I albo mi się zdaje, ale wszystkie mają podobne nosy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
inspiration15, Calanthe, Sherlock, Liza***, Searle, Soullea, chrupek, tusiaaa3, Dastina, marandile, Maddie***- wielkie dzięki ^^
Cytat:
![]() ![]() Aleshia: ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Śliczna simka ^^
Troszkę taka "lalka", ale urodę ma ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]()
Piękna jest. Ma śliczne oczy.
Jednak wygląda trochę na zarozumiałą ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
za ciemne oczy i cienie się ze sobą za bardzo zlewają, nie pasują mi do niej te brwi i nos
|
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]()
Anna jest ładna. Ale wydaję mi się jakby była wygięta czy coś
![]() Podoba mi się Monika. Tylko ma dziwne usta. ![]() Simka zbyt pulchna, mi się osobiście nie podobają włosy. Gustowne ubranko ![]() Crystal mi się nie podoba, jedynie ładna sukieneczka ![]() U Jenifer nie podoba mi się fryzura :/ Claudia ma ładne oczka i jest bardzo ładna ![]() Alison kojarzy mi się z drapieżną kobietą ![]() Stefani bardzo dziwna. O O oo Ewelina bardzo mi się podoba ![]() ![]() Aleshia piękna, cudowna i piękna. ( Wiem, powtarzam się xDD ) Pozdrawiam ![]()
![]() |
#49 |
Reputacja: 14
|
![]()
Charionette, powiedz mi, dlaczego nazywasz moje simki podobnymi do siebie, skoro sama takie robisz? Aleisha i Ewelina maja taki sam ksztalt ust, twarzy i oczu. Gdy czytalam komentarze twoich simek to otwieralam oczy z braku rzetelnosci ich autorow. Zenada. Myslalam, ze ocenia sie nie tylko makijaz i fryzure, ale take rysy twarzy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Przepraszam, że odświeżam, ale bardzoo podobają mi się twoje simki.
Najbardziej podoba mi się Ewelina ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|