![]() |
#42 |
Reputacja: 14
|
![]()
Karen jest paskudna, ma brwi cienkie jak Pamela Anderson. Wygląda staro i trochę tandetnie. Nie podoba mi sie jej ubranie codzienne.
|
![]() |
![]() |
#43 |
Reputacja: 11
|
![]()
aniołek, Dastina, Sherlock, Ellie, marandile - dzięki
![]() W sprawie fryzury Gerarda - odpowiedziałam już Kamis na PW. Jeszcze ktoś oceni Karen? ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nie podobają mi się tęczówki których używasz - są zbyt małe, co ogólnie brzydko wygląda :/
Cristina ma ładne włosy i kolor oczu. Ten odcień szminki nie pasuje do jej urody. Brwi są brzydkie, dziwnie wyglądają. Podoba mi się kształt jej twarzy. Nieładnie prezentuje się ta kredka do oczu, zmniejsza oczy. Ogółem simka jest średnia, wygląda trochę 'mizernie' i mało sympatycznie, ale lepiej niż Karen ![]() P.S. Liczę na rewanż w ocenie simek ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]()
Dzięki za opinię
![]() Ktoś jeszcze oceni? |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#48 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cristina jest bardzo ładna. Moim zdaniem tęczówki jej pasują, ale co do brwi zgadzam się z marandile - są po prostu nieładne. Reszta wygląda perfekcyjnie. Zawsze byłam pod wrażeniem ust Twoich simek w TS2, były niesamowite. Cieszę się, że i w TS3 są naprawdę godne pochwały!
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Naprawdę śliczna
![]() (PS. Albo wszystkim coraz lepiej idzie, albo ja już naprawdę jestem tak łagodny, że bardziej chyba nie mogę ![]() |
![]() |
#50 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cristina jest po prostu sliczna. Ta fryzurka jest świetna ,bardzo do niej pasuje.
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|