![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Sam nie wiem, co o niej powiedzieć...
Fajna =D |
![]() |
#43 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie, nie i jeszce raz nie!
Ona wcale nie wygląda jak chinka, a ty ją na taką stylizowałaś. Wyszła totalna masakra. Pomieszanie z poplątaniem, które w niektórych przypadkach się sprawdza, ale tutaj nie! POwinnaś popracować nad oczami, może byłoby lepiej, ale teraz jest fatalnie. Nie mówiąc już o zupełnie nie pasującum ubraniu... Bardzo nie lubię jak ktoś na siłę próbuje stworzyć azjatów... wrrrr. Ostatnio edytowane przez Bush : 12.06.2010 - 20:23 |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
Nie miałam zamiaru robić azjatki, starałam się zrobić podobiznę mojej nauczycielki od polaka, która ma identyczną fryzurę jak ta tylko bez kokardki
|
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
Jakaś taka dziwna Ci wyszła. Usta ma takie w dziubek zrobione.
|
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Niekształtne usta, brzydkie brwi, dziwne oczy
![]() I bardzo ładna fryzura ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Mi się podoba ;D
W zasadzie nie mam zastrzeżeń ![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
Pierwsza bardzo ładna szczególnie na twarzy, zmieniłabym tylko te spodenki na pierwszym zdjęciu i sukienkę na drugim, oczy ma jakieś takie nie typowe ale fajne. Szczerze to druga bardziej mi się podoba ładnie jej z piegami i ma śliczne rude włosy, pasują jej. Rzeczywiście maja taka sama kredek do oczu i ładnie im podkreśla oczy.
Vivien, Catherine, Jagoda Emily i Madlen bardzo mi się podobają, ale zdaje mi się że wszystkie mają podobny wyraz twarzy a szczególnie nos oczy i usta, a Elisa według mnie się wyróżnia z tą twarzą ma też inny kolor skóry. Naomi też bardzo ładna ale moim zdaniem lepiej by jej było z jaśniejszym odcieniem skóry, ale tylko trochę, teki kolor jasnej kawy. Nie podoba mi się Balitrice przez fryzurę i kredkę do oczu. Ostatnio edytowane przez Serakel : 15.06.2010 - 21:00 |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]()
Anabel rzeczywiście lepsza w 2 wersji.
![]() Vivien Ust nie mogę przeboleć, oczy przydałyby się jaśniejsze. Lubię bardzo długie fryzurki, więc za to plus. ![]() Catherine śliczna jest! Fakt, że ta fryzurka wydłuża jej twarz, ale jej to pasuje. ![]() Naoami ale ona brzydka. Straszliwie mi się nie podoba, ma za długą twarz, ogólnie bardzo nieproporcjonalna, lubię murzynki, ale Twoja mi się nie podoba. 4/10 Jagoda ma ładną dziewczęcą urodę. Czoło ma za duże, a oczy z bardzo daleko od siebie. 8/10 Najlepsza simka według mnie to Anabel w 2 wersji. ![]()
|
|