|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
łowca duchuw nudny ale podoba mi sie pomysł wystawy duchów
ale według mnie najlepszy jest wynalazca na detektywie sie zawiodłem ale podoba mi sie tez rzezbiarz |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Najlepsza kariera to strażak albo detektyw. Strażakiem później zaczyna robić się trochę nudno ale lubię patrzeć jak mój sim wyważa drzwi a detektywem mam narazie 9 poziom. Wynalazca był świetny ale mi się znudził.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja w karierze wybrałem mu robotę detektywa i bardzo mi się podobało jak grzebał w śmieciach
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Najbardziej podoba mi się kariera strażaka.
Dlaczego? Bo cały czas się coś dzieje. Np. w czasie pożaru pierwszy raz myślałem że się je tylko gasi, a tu zdziwienie... Po dłuższej grze jako strażak doszły takie możliwości jak wyważanie drzwi, wyciąganie simów z pożaru (w tym też małe dzieci), gaszenie dużych pożarów czy łapanie uporczywych gnomów ogrodowych (to jest najlepsze XD). A w remizie masie też obowiązki np. konserwowanie wozu strażackiego czy dzwonka pożarowego, ale to trudna i męcząca praca czasami trwa do następnego simowego dnia, ale w remizie niczego nie brakowało, lodówki, komputerów, telewizora, pryszniców, łóżek, a nawet siłownia jest ![]() A tak po za tym dostaje się nagrody od miasta typu siekiera wzorowego strażaka (czy jakoś tak) i jeszcze duże sumki się zarabia na wyższych szczeblach tejże kariery. A na najwyższym szczeblu dostajemy dzwonek przeciwpożarowy i wóz strażacki i możemy pracować w domu! Super sprawa... Ta kariera zdecydowanie wyróżniała się ze wszystkich ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mi się podoba najbardziej stylistka .
Nie wiem czemu ale fajna ta praca =] . |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Stylisty i łowcy duchów
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
mnie sie chyba najbardziej podobaly kariery strazaka i lowcy duchow, mialy w sobie dreszczyk emocji >D detektyw byl spoko... na jeden raz. potem sprawy sie powtarzaja i robi sie nudno. projektanta nie probowalam z zasady, bo nie lubie niczego budowac czy urzadzac;p a stylista to w sumie tak sobie. szczegolnie, ze zazwyczaj trzeba bylo ubierac facetow, a to daje mniejsze pole do popisu;p
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
strazaka i lowcy duchow, najwiecej sie tam dzieje ;p
detektyw za to jest nuudny. jeszcze da sie przetrawic kareiere stylisty i projektanta wnetrz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mam problem jaką wybrać karierę poradzie jaką wybrać.
A i jaka kariera tworzy simboty i wehikuły czasu?? P.S jestem nowy i jeszcze nie mam gry , ale chce wiedzieć. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|