|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
A ja jeszcze nigdy nie brałam pragnienia zabicia swojego małżonka więc jeszcze nie wiem czy go lubię
. Ale z tego co już brałam to bardzo lubię:x 10 w karierze kulinarnej x oraz dom warty 100 000 $ (lubię meblować ;D) A z tego co nie lubię (bo nie potrafię tego osiągnąć albo poprostu mam lenia ) to:x złoty język złote palce (ponieważ nie lubię rozwijać umiejętności charyzmy) x i mieć 13 różnych ryb w akwariach czy coś takiego. Pamiętam,że raz to miałam i kupiłam 13 akwarii i mój sim złowił 13 rybek i nic! Oczywiście powkładał je do tych misek . Od tego momentu już nie biorę tego pragnienia. Oczywiście możliwe, że coś źle zrobiłam więc jak coś to wytłumaczcie jak to powinnam była uczynić. ![]() A pragnieniem, które ani lubię, ani nie lubię to mieć 5 dzieci i wychować do wieku nastolatka. Na początku fajnie, lecz z czasem nudzą się już te bachorki.
Ostatnio edytowane przez KarinkaXx : 10.04.2011 - 10:49 Powód: Zapomniałam o jednej rzeczy ;D |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Moje ulubione cele życiowe to te związane z karierą, umiejętnościami i dziećmi. Tak jak większość nie lubię jeszcze ducha zmarłej małżonki, bo takie pragnienie samo w sobie jest beznadziejne, a co dopiero wykonanie
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ja nie lubię tego dotyczace galerii fotografii i kolekcji reliktów. Najłatwiejsze jest oczywiście dotyczące pieniędzy.
|
|
|
|
#4 |
|
|
doprowadzić sima do poziomu 10 w karierze X, czasem też wychować 5 dzieci do wieku nastolatka, nie lubię natomiast tych z umiejętnościami.
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Moje ulubione cele życiowe to np: osiągnąć poziom 10 w karierze np: medycznej, albo zdobyć poziom 10 umiejętności.
Nienawidzę natomiast celów takich bardzo mało realnych np: takich jak z tym duchem bogatej małżonki.... |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ulubione to: Sim Renesansu i związane z kasą.
Nie lubię związanych z powiększeniem rodziny i z przyjaciółmi. Zawsze mi to nie wychodzi. Sporadycznie gram Oportunistą ale tylko czasami
|
|
|
|
#7 |
|
|
A ja nie mam ulubionego i znienawidzonego
Zależy jakiego Sima tworze i wtedy wybieram.
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Moje ulubione to:
-wychować 5 dzieci do wieku nastolatka -mieć majątek przekraczający 50 tyś simoleonów Nie lubię za to: -łamacz serc -zobaczyć ducha cośtam |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Lubię wszystkie oprócz jednego...
Wychować piątkę dzieci do wieku nastolatka. Nie lubię mieć dużo dzieci, nie chce mi się za bardzo opiekować nimi i dlatego. |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ja najbardziej lubię :
- zgromadzić 50 tyś. w funduszach rodziny -nauczyć się wszystkich przepisów - osiągnąć 10 poziom w jakiejś karierze Najbardziej nie lubię : - łamacz serc -zobaczyć ducha zmarłej żony/ męża -mieć 5 dzieci |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|