Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.10.2010, 16:21   #41
Avantys Impremia
Guest

Domyślnie Odp: "Usunięcie" Belli Ćwir

Bo trzeba mieć pragnienie zdobywania wiedzy.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.10.2010, 19:44   #42
.mirror

Reputacja: 10

@up: Też nie. To najzwyczajniej w świecie od niczego nie zależy. Nie ma harmonogramu, według którego simów porywa ufo, nie.
stare 25.10.2010, 19:38   #43
Wiktoria__07

Reputacja: 11

No właśnie ja wiem bo jak się ma pragnienie wiedzy to jest obawa "zostać porwanym przez obcych"

Wiktoria__07 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.01.2011, 18:51   #44
Savigge
Guest

A nie to jest w pragnieniach ? Jak i zobaczyć ducha ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.02.2011, 19:34   #45
firebolt
Guest

Przy pragnieniu wiedzy zarówno porwanie przez obcych, jak i zobaczenie ducha zalicza sie do wysoko punktowanych pragnień
Natomiast co do sprawy Belli, to myśle, że twórcy najpierw za pomoca kodu sprawili, że porwali ją obcy, nastepnie wyprowadzili z parceli i usuneli. Sama tak robiłam na mojej rodzinie i usuniety sim wciąż jest w drzewie oznaczony jako żywy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.07.2011, 18:23   #46
Mixy
Guest

Odświeżam temat.
Wykryłam coś ostatnio poprzez zdjęcia Maxis'owe i wypowiedzi użytkowników: Otóż Don Lotario, miał i nadal ma najtańszy teleskop możliwy w grze. Gdy Bella Ćwir została porwana na jego dachu wtedy spoglądała przez najtańszy teleskop, a porwanie przez kosmitów jest możliwe tylko za pomocą tego najdroższego teleskopu "Czarna dziura" bodajże. Więc jak to możliwe że Bella została porwana za pomocą taniego teleskopu?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.07.2011, 19:20   #47
Electric Shabet

Myślę, że ona raczej nie została porwana. Twórcy po prostu wprowadzili ją na chwilę do Dona, kazali jej spoglądnąć przez teleskop, cyknęli fotkę i już Według mnie Bella po prostu została stworzona jako współlokatorka Mortimera, EA ożeniło ją z nim, potem Bella urodziła Kasandrę i Aleksandra, a kiedy Aleksander stał się dzieckiem to Bellę wyprowadzili od reszty Ćwirów, i jakoś zrobili z niej NPC. Przecież po Miłowie, Dziwnowie, Weronie itd. chodzi wiele Maxisowych simów, których domów nie ma w miastach. Według mnie to samo dzieje się z Bellą. Twórcy po prostu zrobili z niej bezdomną NPC.
Electric Shabet jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.08.2011, 06:20   #48
Fisia

W insimenatorze jest taka opcja w 'kasowniku' (czy jakoś tak) usuń z parceli jako... rodzinę/miastowego/NPC. No ale że twórcy raczej nie mieli insimenatora, to raczej mało wiarygodne :c
Fisia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.11.2011, 20:23   #49
anulqa
Guest

Cóż, wiem, że mieliśmy pisać jak mogliby to zrobić "naszymi", normalnymi sposobami, ale przecież to twórcy piszą tę grę. Wątpię, że graja wszystkimi rodzinami po kolei, oni ich takimi tworzą, historię, znajomości, wspomnienia. Moim zdaniem nie mają żadnej dodatkowej opcji, po prostu tak napisali grę. Mogą stworzyć jakiekolwiek wspomnienie, ale oczywiście fajnie jest dochodzić, jak to mogli zrobić.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.11.2011, 17:27   #50
Mixy
Guest

Cytat:
Napisał Wiktoria__07 Zobacz post
Co do kosmitów to bym się nie zgodziła. Jak każdy wie kosmici porywają przez najdroższy teleskop ten czarna dziura czy jak mu tam. Więc tak zanim Don się do mnie wprowadził (bo jest już mężem mojej simki ) weszłam na jego dom i co? przez ten teleskop który on ma nie mogą porwać kosmici! Chyba że potem wymienił ale to już pomijając.
Nie ładnie plagiatować :/.
Porwania przez najtańszy teleskop są bardzo rzadko, ale teoretycznie (jak twierdzą twórcy gry) niemożliwe.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania