![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]()
mi sie tam podobaja wampiry
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
|
![]()
Do tej pory nie grałam wampirami, ale mam ochotę sprowadzić jednego do Sunset. I w związku z tym mam kilka pytań, na które nie znalazłam w tym wątku odpowiedzi.
Czy przy wyłączonym postępie historii też zwiększa się ilość wampirów w mieście, czy kogoś zamieniają w czasie jak gra się inną rodziną? Nie chcę mieć miasta wampirów tylko jedną rodzinę. Czy jak gram tą wampirzą rodzinką i one polują (z tego co zrozumiałam mogą wtedy ugryźć sima) to ten sim zamieni się w wampira, czy musi specjalnie poprosić o przemianę? |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
Musi poprosic/twoj sim moze go do tego namowic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
mam pytanko gdzie kupic ten eliksir odwampirzenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
w ośrodku naukowym.
|
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]()
ok dzieks wielkie ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Ja jak grałam w Sunset Valley dla odmiany to normalnie wampiry były.
|
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]()
Oo! U mnie w SV wampirów normalnie nie ma, tylko jak sprowadzę z Bridgeport Elvirę Slayer
![]() Uwielbiam wampiry, ale denerwuje mnie ile czasu żyją, nie mogłabym cały czas grać rodziną pewną wampirów, bo praktycznie nie ma żadnego postępu egzystencji. Jeżeli już gram wampem, to po jakimś czasie zmieniam rodzinę na inną ![]() Czasem przeszkadza mi to, że jak zostawie Elvirę samą sobie to zaraz połowa SV jest wampirami. Chciałabym, żeby tylko ona i jej jakiś partner byli, a nie np. Simy z pracy Slayer'owej (przestępczość/medycyna) Ostatnio edytowane przez carineesz : 25.07.2011 - 16:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
No to jest skaranie z tym mnożeniem się wampirów, pojawi się jeden przybłęda i zaraz połowa miasta jest zakażona, to normalnie jest spisek wampirzego podziemia mającego na celu przejąć władzę nad światem. Musiałem latać po sąsiadach i kazać im kupować odwampirzacze. Ale potem i tak innych zainfekowało, jedynie jak sobie pobrałem Barnacle Bay (nie, nie kupiłem, nie jestem taki głupi ,żeby płacić za nic
![]() ![]()
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Idealny czas dla wampirów do od 19 do 6 o (6 idą spać a o 19 wstają). Głupie jest to że nie można nikogo zaatakować ot tak bez jaj związanych z namawianiem go do przemiany.Wampiry mają za mało dań po tylko 4 (zupa plazmowa,sok plazmowy,owoc plazmowy,inny Sim/Szpital)Szkoda że nie można umrzeć od światła słonecznego
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|