![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
no tak,takie dupki kochają tylko mamusie/młodsze rodzeństwo
![]() czekam aż pokażesz jego zerwanie z dziewczyną,mam nadzieję,że da mu w pysk ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Reputacja: 10
|
![]()
Słodki odcinek
![]() ![]() ![]()
![]() |
#44 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Może: "Dotknął stopami zimnej, kafelkowej podłogi" albo poprostu "stanął na zimnej, kafelkowej podłodze" ? Ja się nie znam ale dziwnie mi się czytało to zdanie. ;p Poza tym bardzo fajny odcinek. ![]() ![]() Ktoś juz tu chyba o to prosił i ja się dołączę: podziel sie Davide, prooooooszę! <robi wielkie oczy> ![]() No i czekam na więcej akcji. ^^ |
|
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
Heh, genialne. ^^
Rzeczywiście jego siostrzyczka śliczna, ale Davide... najlepsiejszy! Pozanajemy jego łagodną wersję. xD I ma super ciało. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]()
eekstra, kocham to FS
![]()
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
Chryziu, dupki nie kochaja nikogo xD
Goldi, dzięki ![]() ermine, mnie też w sumie coś nie pasowało, ale jakoś tak już zostało ![]() Na forum go nie wrzucę, ale co do wysłania mailem, to się zastanowię. Bush, ba! w końcu to Leizi w nowej odsłonie ![]() pensivelane, miło mi ![]() Dzięki za komentarze.
![]() |
#48 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Nie zauważylam odcinka
![]() Czyli co? Czyli co? Odliczamy ludzi do śmierci? W takim razie Davide musi uratować tę ślicznotkę z wyścigów ![]() Urocza jest więź łącząca Cristi z bratem ![]() Czekam na ciąg dalszy ![]()
![]() |
#49 |
|
![]()
Łaa... Ja też jestem zachwycona
![]() Jak szli do tego ducha to normalnie siedziałam jak na szpilkach, myśląc co to by mogło być, a tu...nic! ![]() Wyczekuję niecierpliwie dalszego ciągu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]()
joj dziewczynki! chyba mam grype. Leze w łózku i czuje sie, jakby przebiegło po mnie stado rozszalałych sumo
![]() Ponadto na sobote mam wykuc 4str kanji, a w pon kolejny test ![]() Nie wiem kiedy napisze next czesc. Dziekuje za komentarze :*
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|