![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
O.o ja bym spróbował zniesławienie.. Chryzantem Twoja metoda też wymiata ;D Ja paparazzi czasami torturuje ;d
|
![]() |
![]() |
#43 |
Reputacja: 10
|
![]()
napisała Tajemica: maciu67, jak?
Buduje im osobny domek potem kupuje najtańsze rzeczy i urządzam go na wzór celi przenosze paparazzich do domku kodem moveobjects i żyją sobie |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Reputacja: 26
|
![]()
Muszę się tylko dowiedzieć, co to za pismak rozpuścił takie plotki. Spróbuję się z nim sądzić, jak będę grała, a jak się nie uda, może faktycznie zabójstwo jest niezłym pomysłem. W końcu, to tylko gra. Kill 'im, zabić go, kill 'im!!! =D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
JA mam paparazzi dosyć! Moja simka Ivan Luu miała 5*. Zbudowałam jej 2 razy większy dom od poprzedniego i miałam 1 dziurę w płocie (przez przypadek) i niezamknięte drzwi bezczelność! Przyszedł jeden (pod dom) drugi, trzeci aż ich się 6 nazbierało chyba) i nagle ruszyli w tą dziurę! Ja w seksownej pidżamie stoję w pokoju, a oni mi fotki pstrykają
![]() ![]() ![]()
![]() |
#46 |
|
![]()
A to jest ciekawe - moja Ranya ma 5 gwiazdek i nikt jej jeszcze o nic nie pomówił. Jej brat Elric - ma 3, i był pomawiany już ze 3 razy albo więcej. Za każdym razem przegrywa proces na dodatek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
Ja raz miałam głupio. Rozpuszczono plotkę, jakoby mój Sim został aresztowany. Nic takiego nie miało miejsca. Oczywiście pozwałam pismaka. I co? Przegrałam...
![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 01.04.2011 - 19:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]()
No właśnie też miałam to fałszywe oskarżenie. Raz o nim pisali, że wdał się w bójkę z innym Simem - tu mam wątpliwości, bo faktycznie wdał się w bójkę, ale z mumią (było to w Egipcie, nawet tam paparazzi nie dawali im spokoju) - a dwa razy, że grzebie po śmietnikach (on? Nigdy w życiu!) Sądziłam się kilka razy i za każdym razem mój Elric przegrywał. Cóż, na razie odstawiłam trójkę, bo mam tego dosyć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Ja zawsze walczę z paparazzi w ratuszosądzie, tylko raz mi się zdarzyło, żeby moja Simka przegrała. Tak to jak się wygra, to dostaje się ok. 8000$ zadośćuczynienia* - 2000 kosztów jakichśtam, czyli jest się 6000 simoleonów na plus. Tylko trzeba mieć też moje szczęście i wygrywać sprawy sądowe
![]() Ja ogólnie polubiłem gwiazdorstwo, co prawda ci paparazzi potrafią być irytujący. *Przy 5-gwiazdkowym celebrycie, przy mniejszej ilości gwiazdek nie wiem. |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
1 gwiazdka-około 200$ zadośćuczynienia
2 gwiazdki-około 600$ zadośćuczynienia 3 gwiazdki-około 1000-2000$ zadośćuczynienia 4 gwiazdki-około 2000-4000$ zadośćuczynienia 5 gwiazdek-tak jak pisał Nightfall P.S.Podane kwoty(od 3 gwiazdki) podane są orientacyjnie i mogą troszkę różnić się od tych w grze |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|