![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]()
tak działa, wpisujesz testingcheatsenabled true i klikasz na Sima trzymając shift i masz opcję edycji
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
|
![]()
Ilona a może Ty wiesz dlaczego nagle mam ten błąd, że nie mam tych naleśników?
Hmm zmieniłam rodzinkę, ustawiłam nraasem max gotowanie i są naleśniki itd... ciekawe dlaczego tam tak się stało
http://pl.thesims3.com/mypage/Dorcia1988 http://www.thesimsresource.com/members/Lady_Angel88 Ostatnio edytowane przez Lady88 : 30.05.2011 - 13:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Reputacja: 14
|
![]()
A ja mam małe pytanko. Czy są wspomnienia oraz album rodzinny tak jak w dwójce?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
Wspomnienia są i funkcjonują trochę jak album, bo można samemu kazać Simowi coś zapamiętać, a wtedy jesteśmy proszeni o pstryknięcie foty... Kamera też jest rewelacyjna, no naprawdę dodatek wart takiej kasy. Oh i jeszcze dobra rzecz, w dwójce nie dało się skasować Simowi wspomnień, w trójce da się to zrobić bez problemów. Można mu kazać zapomnieć np. o tym, że stracił pracę... Niech pamięta dobre rzeczy!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Mam małe pytanko... Sprawdzaliście, czy jest ten eliksir, co (prawdopodobnie) zabija simów... Bo ktoś tak kiedyś pisał, że będzie śmierć od eliksiru...
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
A ja mam pytanie. Jest już może nowa łatka pokoleniowa? Bo szukam, szukam i znaleźć nie mogę, na żadnych serwisach. Jeżeli ktoś ją znajdzie, to bardzo proszę o link, tutaj, albo na PW, bez znaczenia. Z góry wielkie dzięki.
e:No tak. Dziwię się, że tej łatki nie ma, jak zawsze one wychodzą w dzień premiery dodatków/akcesoriów. Małe zamieszanie powstało z powodu tego, że niektórzy mają nieco przedwcześnie dodatek. Sorry. @up, a no właśnie, mnie też to dosyć gryzie. A tą osobą byłem ja chyba ![]() Ostatnio edytowane przez hellraiser : 30.05.2011 - 15:21 |
![]() |
![]() |
#47 |
Reputacja: 11
|
![]()
@Lubie - ten eliksir śmierci nie ma powodować zejścia sima, tylko przemianę w ducha na jakiś czas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
Wy też tak macie, że po pierwszym włączeniu gry wszystkie simy od razu mają urodziny i przechodzą do następnej grupy wiekowej?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]()
Nie... Ja przynajmniej tak nie mam.
|
![]() |
![]() |