![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zazdroszczę Wam, że macie gdzie kupić... Ja nie bardzo mam gdzie, a jak mam biegać po całym mieście za grą i jeszcze kupić za 100 zł, to wolę kupić na Allegro.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
heh... Ja kupiłem dziś za 108zł pokolenia + akcesoria, więc może się mi trochę opłacało,
chociaż mam już te akcesoria... ;[ I niedługo je na Allegro wystawię... ;\ może się uda sprzedać.. ;]
![]() |
#43 |
|
![]()
Nom, bo to zależy gdzie kto mieszka i jakie ma sklepy do wybory. Ja mieszkam z przeproszeniem na zadupiu i gry mam drogo. Ja tutaj nie mam zamiaru nikogo namawiać na kupowanie wysyłkowo, ale mi to się opłaca i dodatkowo jest wygodne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Można powiedzieć, że gdybym nie miał gimnazjum w "mieście" to do tej pory nie miałbym simsów... :] A dziś mi się fart'neło i małem 5 lekcji, a odwozy mam po 7, a sklep około 3/4 min od szkoły, więc sobie po 6 lekcji zaszedłem. ;]
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Dzisiaj byłem w Gdańsku, w Galerii Bałtyckiej w Saturnie dodatek chodzi po 89,90, czyli normalnie. W innych sklepach nie sprawdzałem, i tak było przy okazji
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
W Media Markt było za 90 złotych
edit:moim zdaniem lekkie zdzierstwo,skoro w październiku dodatek Po Zmroku w tym samym sklepie kosztował 80 złotych ![]() Ostatnio edytowane przez patryk916 : 04.06.2011 - 08:51 |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
ja kupiłam w empiku za 99.99.. mogłam kupić jednak w media markcie :/
|
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
Ja The sims 3 pokolenia widziałam w Empiku w Warszawie za 99zł.A w Saturnie za 79zł.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
A ja dużego wyboru nie miałam i kupiłam w najbliższej księgarni za 99zł, bo inny sklep z grami jest oddalony chyba z km od centrum, i po 1. nie chciało by mi się iść, a po 2. nie lubie tej okolicy zbytnio.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|