![]() |
#42 |
Reputacja: 10
|
![]()
Używam kilku kodów - testingcheatsenabled true do zapełniania potrzeb, moveobjects on i kodu, który odblokowuje ubrania z karier w trybie tworzenia sima, czasami tego na darmowe parcele mieszkalne. O kasę się jednak zbytnio nie martwię, bo wystarczy zostawić rodzinę na jakiś czas i pograć inną, a kiedy wracam, simy są już bogatsze- nie wiem, w jaki sposób powiększają fortunę ;].
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
Ja korzystam tylko z testingcheatsenabled true do potrzeb, teleportacji i czasami usuwania sprzętów (dwie ostatnie przydają się zwłaszcza w Wymarzonych Podróżach), u mnie pieniędzy sami się dorabiają, więc motherlode odpada w przedbiegach - na dodatek w ulepszaniu sprzętów mieszkania za zarobione pieniądze jest wg mnie większa frajda.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
zazwyczaj korzystam z testingcheatsenabled true, ale rzadko. czasem włączę moveobjects on jak np. simy się zablokują lub nie chcą ruszyć tyłka żeby się przesunąć.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
testing... tak, bo lubię edytować simy, mieszkańców miasta w którym akurat gram, ale generalnie preferuję grę bez kodów. Daje to zdecydowanie więcej satysfakcji.
![]() |
#46 |
|
![]()
Ja kodów używam głównie przy budowaniu domów, nie chodzi tu o motherlode ale te kody które dają mi możliwość budowania półpięter, czy moveobiects żeby meble stały realnie blisko siebie
![]() A jak już używam tych na kasę to tylko dodając sobie niewielkie sumy, ale to rzadko ![]() A i oczywiście testing, czasem teleportuję simów bo nie chcem czekać aż gdzieś podejdą lub pojadą ![]()
@mod ponownie nieregulaminowa sygnatura Ostatnio edytowane przez Juhas : 05.08.2012 - 12:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]()
Na kodach i modach gra się lepiej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Od paru miesięcy motherlode mówię stanowcze nie! Mam o wiele większą frajdę z gry, kiedy sam zarabiam na życie Simów. Za to testingChetsenabled i moveObjects są ok i często z nich korzystam, ale staram się nie dodawać Simom umiejętności lub przesuwać pasków potrzeb.
|
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]()
testing-bez niego nie dałabym rady
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |