![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]()
W pewnym momencie niewiele brakowało, żeby oczy Hye były czerwone.
![]() Prawdę mówiąc, Kydo poświęciłam najmniej uwagi... ale cieszę się, że się podoba. Dziękuję za komentarze. Za jakiś czas będzie pewnie więcej postaci, tymczasem pochwalę się Avarittie. ![]() Tylko jedno zdjęcie, bo nie zdążyłam zrobić więcej, a już jej nie mam. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
|
![]()
Śliczne imię i usta
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Oryginalne, nie powiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
Dzięki.
![]() Einarr, gdzie tam widzisz jasny makijaż wokół oczu? Na powiekach owszem. Ostatnio edytowane przez vatri : 12.09.2011 - 19:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
Oczy ma chyba za daleko od siebie osadzone, przez co wygląda jakby robiła lekkiego zeza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
Podejrzewam, że nikomu tutaj tytuł "Przeklęta Krew" nie kojarzy się z Onetem, biało-niebieskim (względnie niebieskim) szablonem i opowiadaniem, które można było tam przeczytać chyba jeszcze rok temu.
![]() Jako że mam do owego opowiadania pewien sentyment, stworzenia jego bohaterów nie dało się uniknąć. ![]() ![]() Kiedy okazało się, że ma magiczne zdolności, rodzice, prości ludzie, pozbyli się jej z domu przy najbliższej okazji, oddając na wychowanie do świątyni Wilantafiny, opiekunki uzdrowicieli. Obecnie ma piętnaście lat i jest pomocnicą uzdrowicielki Runvod. ![]() ![]() ![]() Ma zwyczaj zamyślania się w najmniej odpowiednich momentach, szczególnie podczas modlitw i nieustannego wpadania na ludzi, tudzież ściany albo drzewa. Kiedy nie ma żadnych obowiązków, przesiaduje na łąkach w pobliżu świątyni i marzy o swoim księciu z bajki, przez co notorycznie się spóźnia. ![]() ![]() Jest dość naiwna i trochę dziecinna. Impulsywna, często robi coś bez zastanowienia. Bardzo przeżywa wszystkie krzywdy i nieszczęścia, z którymi się styka i chciałaby pomóc całemu światu. Jej ciągła paplanina nieraz doprowadza Runvod do szału. ![]() ![]() *Ubranie, jako zgodne z wymogami świątyni, nie powinno podlegać ocenie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]()
Jaśmina jest rewelacyjna. Fajne ciuszki
![]() Ocena : 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
Nooo.... Jest idealna. Nie mam sie do czego przyczepic.. Slodak
![]()
![]() |
#50 |
|
![]()
Bardzo fajna, naturalna simka. Wydaje się bardzo przyjacielska i sympatyczna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|