|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Ale jesteście naiwni... Zawsze gracze muszą sami się domyślać co do dodatków zanim twórcy łaskawie udostępnią jakieś materiały, a Wy myślicie, że udostępniliby już film z TS4? Przecież jeszcze kilka dodatków to TS3 ma się ukazać a chyba nikt nie jest taki głupi, żeby wypuszczać już filmy o czwórce bo przecież zdają sobie sprawę, że wtedy wielu graczy po takich widokach nie kupi już trójki tylko będzie czekać na 4. Tak wyglądające simy to marzenie, ale nierealne bo z taką grafiką trzeba by mieć sprzęt z kosmosu, a gra ma być jak najłatwiej dostępna, pamiętajcie
![]() Jeszcze co do samego filmiku. Po pierwsze napis jest inny. Po drugie jest to prawdopodobnie symulacja komputerowa jakiegoś osiedla do budowy. Wskazuje na to fakt, iż ciągle pokazany jest ten sam budynek, jego wnętrza i ogrody (teren rekreacyjny z parkingiem)...
Zmieniłem nick z Absolem na Levkoni. Ostatnio edytowane przez Levkoni : 06.12.2011 - 22:25 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Co do zwrostu to czyste lenistwo i ignorancja. Skoro sim może rosnąć wszerz (tyć) to dlaczego miałby nie rosnąć i nie mieć regulowanego wzrostu. To modyfikowalny obiekt jak każdy inny. Ile było czekania na suwak do piersi? EA i Maxis ida po najmniejsze lini oporu. Tak jak pisałem wcześniej skryp za skryptem. Dlatego wiek równiez zmienia się skokowo. Dzis dorosły jutro siwy emeryt. I nie piszcie że to wymaga ogomu pracy czy finansów. To zwykłe gadanie. Są kwestie których faktycznie nie da sie ot tak zaimplementowac ale to o czym rozmawiamy to na 10 min roboty i to dosłownie. Tymbardziej że gabaryty sima nie wpływaja na jego interakcje z otoczeniem.
|
|
|
|
#4 |
|
|
Ja nie mam wielkich wymagań, bo trójka niemal w pełni spełnia moje oczekiwania. Chciałabym w pełni dopracowaną grę, w której oprócz grafiki, twórcy przyłożyliby się też do stabilności gry, i zmniejszenia ilości bugów do absolutnego minimum. Tęsknię też za paroma kultowymi obiektami z jedynki i dwójki, gdzie było dużo obiektów "dla rozrywki", nie tylko TV, komputer i ze 3-4 rodzaje obiektów rozrywkowych na krzyż... Chciałabym np. takie wielkie akwarium do nurkowania z jedynki, komorę z silnikiem odrzutowym do "latania", obręcz do wirowania Sima w środku (z dwójki), bilard (wiem, będzie w showtime), mechanicznego byka, i parę innych tego typu obiektów. Chciałabym też normalne wakacje, gdzie całymi rodzinami można jechać i odpocząć od codzienności, zamiast biegania jednym Simem (bo więcej osób to bez sensu) po zatęchłych grobowcach, z szablonowym układem. No oczywiście mnóstwa interakcji między Simami (włączając w to zwierzaki). Dwójka miała swoje wady i potrafiła się zwyczajnie... znudzić, ale jeśli chodzi o animacje i interakcje, to bije trójkę na łeb, na szyję.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Ooo... rewelacyjna grafika - szkoda, że fake, no ale pomarzyc można ;D
By music to the heart ;* Zapraszam do pobierania domków: http://pl.thesims3.com/userExchange....sona=vivanasia ;D Ostatnio edytowane przez Beatrice : 13.12.2011 - 05:25 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Jeszcze nie tak dawno wyszło The Sims 3 a wy już o 4 myślicie
|
|
|
|
#7 |
|
|
ten Film jest świetny .
Gdyby The sims 4 Było takie , to bym grała całymi dniami i nocami . Gdyby było takie realistyczne , i te meble piękne .
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Jeśli chodzi o zróżnicowany wzrost simów, to ja jestem przeciw takim udziwnieniom... Wyobrażacie sobie, jak wyglądałaby całująca się para, gdzie jeden sim jest niższy od drugiego o głowę (albo jeszcze więcej)? W normalnym życiu to możliwe, ale w grze tego po prostu nie widzę.
|
|
|
#9 |
|
|
Jeśli już zrobią zróżnicowanie wzrostu to muszą zadbać o to, żeby wszystkie interakcje jakoś wyglądały.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Cytat:
Zresztą, regulowanie wzrostu mogłoby wyjść tylko wtedy, kiedy byłyby dostępne np. 3-4 różne wysokości do wyboru, a nie jeden pasek, który moglibyśmy przeciągać według własnych upodobań. Za dużo z tym roboty... Przynajmniej tak mi się wydaje.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|