|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kalia, dzięki za odpowiedź
![]() Ale, że jak. Przychodzi sobie do mojej gry czyjś sim i ja go normalnie widzę? A co jeśli ten sim jest np. ubrany w dodatki z neta?
|
![]() |
#2 | |
|
![]() Cytat:
![]() Tak Anie_1981 ma racje faktycznie jeśli sim ma ubrania z neta są problemy i jakieś błędy,ale mi się nie zdarzyły.I tak,przychodzi do twojej gry czyjś sim i go widzisz lecz nie masz na nim żadnej interakcji ponieważ''Sim jest w pracy" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Z tego co kojarzę, to jeśli on jest ubrany w dodatki z neta, to je ma, ale dzięki nowej łacie możesz się ich potem pozbyć.
Clever369, dzięki za info o bilardzie. Może poszukam czegoś o nim jeszcze na youtube... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
doszłam do tego,jak zmienić ubiór roboczy sima,wystarczy edytować w CAS,jest nowa ikonka-kariera i można zmieniać ubrania i fryzury do woli
nie grałam jeszcze za dużo,ale gra mi się podoba,chociaż prawdę powiedziawszy powinny być to raczej akcesoria ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Mam w końcu grę, zainstalowałam i pograłam z godzinę, zaraz wstawię zdjęcia do odpowiedniego tematu
![]() 1. Nie naprawili swojego błędu z któreś poprzedniej łatki, konie nadal galopują ohydnie, gdy mają na maksa wyścigów. 2. Adoptowałam sobie Simkę akrobatkę, pominąwszy już to, że jest brzydka jak noc, tak jak jej dom, to po prysznicu ubiera mi się w strój kariery, zamiast w codzienny, to mnie drażni. 3. Totalnie bzdurnie wymyślony system ubioru kariery, nie da się zmienić głównego stroju kariery, można tylko dodać dwa inne. Dlaczego to jest złe? Bo jest problem z ustaleniem fryzury, żeby inna była w stroju kariery, a inna w stroju zwyczajnym. Ta kłódka działa w dość głupi sposób, przynajmniej u mnie. Poza tym, to ja nie lubię mieć iluś wersji ubrania w danej sekcji. Jak laska ubiera się w strój nr. 1, to zmienia jej się znowu fryzura na wszystkich strojach. Poza tym, to na razie mi się podoba, meble i gadżety rozrywkowe są super, ubrania i fryzury też całkiem do rzeczy. System funkcjonowania kariery, no moim zdaniem rewelacyjny! Babka już miała występ w głównej sali, tej ze sztucznym tłumem, no byłam po prostu zauroczona. Początkowo myślałam, że ci sztuczni ludzie to po prostu rzeźby, a oni zaczęli się poruszać i klaskać ![]() Więcej później, teraz wstawię te zdjęcia, bo już mi się wysłały, i wstawię je do tematu z fotkami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Na moim laptopie niestety granie w sims 3 to udręka a nie odpoczynek więc pograłem tylko z godzinkę.
Jeśli chodzi o miasto to rzeczywiście jest bardzo malutkie ale za to ma świetny klimat z Los Angeles te parcele,te budowle bardzo mi się spodobały. Potem już tylko stworzyłem sima na szybko aby przetestować nową profesje, wybrałem Piosenkarza który bardzo mi się spodobał jednak zauważyłem że w bardzo szybkim czasie zdobył awans, zdecydowanie za szybko! Parę razy pograł na napiwkach w parku a tu bum 5 stopień kariery :S Ostatnio edytowane przez melonik : 13.03.2012 - 16:04 |
![]() |
![]() |
#7 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
@melonik
U mnie jest całkiem inaczej. Gdy zacząłem grać, włączyłem testing(...) true, i nacisnąłem na potrzeby statyczne (czy jakoś tak) i poszedłem simką śpiewać do parku. Śpiewała CAAALUTKI dzień i zdobyła może 2 poziom. U mnie trzeba się napracować na awans. Bez kodów simka śpiewała dla napiwków przez pół dnia, następnego dostała zlecenie na "telegramy" (przez co narzeczony simki z nią zerwał. ![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
Anie można ustalać inną fryzurę do stroju kariery - przebierasz sima w ustalony przez siebie strój do występów po czym klikasz na lustro żeby zmienić wygląd i wybierasz żeby fryzura była do danego stroju, tak samo możesz zrobić z makijażem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dziekuje za pomoc ze zmiana ubrania.
![]() Co do tematu.. dzis wyslalam moja simke na partyjke bilarda. Nie wiem jak panowie z EA graja w bilarda, ale kiedy ja gram, to wbijam albo bile cale, albo polowki, natomiast moja simka grajac ze swoim chlopakiem najpierw wbila swoje, a nastepnie zaczela wbijac jego. Dodam jeszcze, ze czarna wbila juz na poczatku. ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
To u mnie jest tak, że czarną wbijają jako przedostatnią, a ostatnią olewają...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|