|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Mnie się pierwsza bardziej podoba, co nie zmienia faktu, że druga również jest niczego sobie. Obydwie jednak mają bardzo kanciate oczy. Całość prezentuje się fantastycznie, więc dam 9,5/10.
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
|
Dziękuję za komentarze
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 14
|
Iris
33Chyba już wszystko napisałem w tym temacie Cudne oczka ![]() Ocena: 10. |
|
|
|
|
#6 |
|
|
W wersji z białymi włosami simka jest śliczna ^^ Co nie zmienia faktu, ze bardziej podoba mi się ta ostra siostrzyczka. Ma jakiś taki swój urok ^^ Kocham jej oczka, tak w ogóle
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 11
|
Ooo, Lailah jest super.
Iris w tej bieli jest taka trochę mdła, nijaka. Fryzura niezbyt mi się podoba, zasłania połowę twarzy i ogólnie jakaś taka dziwna.Lailah natomiast ma charakter. Jest naprawdę piękna. Nie wiem, jak to jest, że one tak na dobrą sprawę różnią się tylko fryzurą, kolorem oczu i ubraniem, ale za Iris dałabym 7,5/10, a za Lailah 100/10. Brunetka naprawdę jest wspaniała, szkoda, że jest tylko jedna fotka. |
|
|
|
|
#8 |
|
|
Dałam tylko jedną fotkę brunetki, bo uznałam, że skoro mają identyczne twarze to robienie i tej i tej kilku fotek jest niepotrzebne.
Fryzura bardzo zmienia człowieka, zmiana koloru oczu też dużo daje, jak w realu tak i w grze. Dziękuję wszystkim za komentarze. ![]() A teraz przepraszam, ale cierpiałam na totalny brak pomysłu na prezentację, więc jest to co jest. ![]() ![]()
|
|
#9 |
|
|
Jedna z moich ulubionych fryzur
A simka śliczna, naprawdę. Szczególnie oczy mi się spodobały. Ale mam wrażenie, że te zdjęcia są... ściśnięte? Coś mi nie pasuje.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 11
|
Nooo, fryzura bardzo ładna, ale w moim odczuciu należąca do tych "niebezpiecznych", szczególnie przez tę grzywkę. Użyta do nieodpowiedniego typu urody czy kształtu twarzy potrafi przytłoczyć i sprawić, że Sim nie wygląda dobrze. Tobie jednak udało się ją dopasować wyśmienicie.
Lucy jest śliczna, rzeczywiście oczy ma piękne, usta też mi się bardzo podobają. Jedyne, do czego się przyczepię, to strasznie długa szyja, trochę za bardzo rzuca się w oczy. Poza tym, Simka pierwsza klasa. Widać, że pomogły Ci rady komentujących, bo tworzysz coraz ładniejsze postacie. Tak trzymać. 9,5/10 (0,5 zabieram za tę szyję ![]() |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|