![]() |
#41 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zwykły eliksir uzdrowienia też leczy z zombifikacji, tylko że gra jest tak głupia że przy następnej pełni znów pozmienia simy w zombiaków. Mogliby dać możliwość wyłączenia zombie bez rezygnacji z pełni, co im szkodziło. Ta poświata w czasie pełni jest bardzo ładna ale chyba z niej zrezygnuję skoro ma być tyle zombiaków.
A dmuchawki też niedopracowane, bo nie atakują zombie automatycznie, trzeba im dopiero kazać i dmuchawka musi być ustawiona na przeciw by zadziałała... W zestawie z limitowanej nie ma niestety ziemniaka. Tylko dmuchawka i kilka ciuchów dla zombiaków z gry Plants vs zombies. Ostatnio edytowane przez Chloé : 06.09.2012 - 10:26 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Reputacja: 10
|
![]()
Trzeba sprawdzić jak to działa w praktyce, bo obawiam się, że to nie leczy z nadnaturalności tylko kasuje nadnaturalnych. To dlatego na razie nie gram na żadnym z moich starych zapisów. Nie chcę, by kasując zombich skasowało też sąsiadów, na których mi zależy. Zanim nie przetestuję nowego dodatku na nowym zapisie, to nie ma mowy o tym, bym choćby załadowała jakiś swój stary zapis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
Ale przecież simowie zmieniają się w zombie tylko na czas pełni, potem są normalnymi simami?
![]() I niech ktoś napisze, czy jest zaklęcie zamiany w kamień? Bo na trailerze tamta wiedźma zamieniła czarnoksiężnika w posąg, jestem ciekaw, czy jest to zaklęcie normalne czy tylko losowa akcja w pojedynkach?
![]() |
#44 |
|
![]()
A ja znalazłam pierwszego buga Kościldy...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
"Matka przestrzegała małą Anie, aby nigdy nie odwoływała Kościldy w czasie przerwy, lecz mała Anie nie posłuchała i odwołała nieumarłą gosposię. Od tamtego dnia Kościlda już zawsze chodzi po domu, mieszkańcy miasta opowiadają niestworzone historie na temat posiadłości. KONIEC"
![]()
![]() |
#46 | |
|
![]() Cytat:
Przynajmniej możesz wyłączyć zombiaki jak wyłączysz pełnię, u mnie nie działa zupełnie nic, a do tego pojawią się codziennie i co noc i dobijają mi się do domu :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
Na jednym z forów użytkownik twierdzi, że niektóre obrazy z dodatku są magiczne i postaci na portretach zmieniają położenie czy miny. Ktoś się już przyjrzał temu?
![]()
![]() |
#48 |
|
![]()
Kurcze, mam nadzieję że kiedyś powstanie mod na wyłączenie dźwięków tych skrzydeł, bo nie mogę grać chochlikami...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
Zauważyliście może jakieś ciekawe interakcje ze zwierzakami?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ten obiekt to domek dla wróżek. Również przy okazji swawolnego psikusa wróżki zamieniają się w coś w rodzaju dużego świetlika.
Simy z cechą fan nadnaturalności mają dodatkowe interakcje z jednorożcem. Ostatnio edytowane przez Chloé : 06.09.2012 - 17:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|