![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki, Kestrel. Po stworzeniu go zdałam sobie sprawę, że strasznie mi kogoś przypomina. I uświadomiłam sobie, że jest podobny do Matta Smitha (właśnie Anglika).
![]() Ktoś jeszcze? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Reputacja: 11
|
![]() Wpatruję się w drugie zdjęcie i mam tylko jedną, jedyną myśl, która krąży mi w głowie i nie może przestać - straszliwie chciałabym się do niego przytulić. Jest taki zagubiony, melancholijny i sprawia wrażenie samotnego. Bez zastanowienia zaufałabym mu w realu. Dziwne myśli... Ten sim jest niesamowicie magnetyczny. I odnoszę wrażenie, że taki dziwnie... smutny. Nie mówię, że to źle, wręcz przeciwnie - to sprawia, że jest dzięki temu bardziej interesujący.
Uwielbiam, po prostu uwielbiam Twoje simy. Masz bardzo charakterystyczny sposób tworzenia, o którym ktoś mógłby napisać, że upodabnia te wszystkie postacie do siebie, ale powiem Ci szczerze, że nie wyobrażam sobie, byś miała w nich cokolwiek zmieniać. Niby są podobne, ale każdy jest inny. Każdy ma swój indywidualny charakter. Jestem po uszy zakochana w Twoich postaciach. Zabij, ale nie umiem wytłumaczyć, dlaczego. Czekam na kolejne wstawki, bo dla mnie to zawsze jest uczta dla oka. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
Malin, dziękuję. Nie zdajesz sobie sprawy, jak miło mi się czyta komentarze od Ciebie.
![]() Cieszę się, że udało mi się uchwycić ten smutek. Ktoś z taką przeszłością jak on nie może być szczęśliwy, przynajmniej dla mnie. Jeszcze raz dziękuję i bardzo mi miło, że moi simowie tak Ci się podobają. ![]() ______ Pomyślałam, że wstawię następnego sima - moją pierwszą simową wróżkę, Ttala. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znowu picspam, przepraszam, ale naprawdę go lubię. Uwielbiam dwa ostatnie zdjęcia. Dziękuję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
Denerwuje mnie dolna rzęsa która nie jest dopasowana do kształtu oczu. Rozumiem, że taki był twój zamysł, bo w końcu jest od tego suwak, żeby te cudowne rzęsy s-clubu dopasować do oczu, niemniej nie czuję tego.
Sam sim ma dosyć ciekawy typ urody, ma w sobie coś kobiecego i męskiego, gdyby był prawdziwy pewnie zgarniałby kupę kasy pracując jako model. Podoba mi się jego nos, chyba nie przesadzę kiedy stwierdzę, że udało ci się osiągnąć perfekcję w tworzeniu tej części ciała. Podobają mi się piegi które ma na nosie, to maska czy skin jest taki fajny? Ogólnie jest ładny, bo przystojny do niego nie pasuje, przyjemnie się ogląda jego zdjęcia, masz niesamowicie wysoką jakość grafiki. Suma sumarum podoba mi się i tyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
kosci policzkowe, usta i nos
![]() tak czy inaczej, popisalas sie, a trzecie zdjecie jest mistrzowskie ;p edit: ano wlasnie! jaka masz karte graficzna?? bo zdjecia wygladaja nieziemsko ![]()
Ostatnio edytowane przez noir : 23.02.2013 - 20:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Reputacja: 11
|
![]() Jaki chudzinek!
![]() ![]() P.S. Masz bajeczną grafikę, oglądanie Twoich zdjęć to czysta przyjemność. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
Dziękuję bardzo za komentarze. Nie myślałam, że tak bardzo się Wam on spodoba.
![]() Tris, piegi na nosie to maska, chyba od Tify. Co do grafiki, mam HQ moda i kilka innych pierdółek, ale szczerze powiedziawszy, komputer beznadziejny. No, może nie aż tak, ale pracuję na stacjonarnym z XP-kiem, karta mi się ostatnio przegrzała i mam jakąś pierwszą-lepszą, podebraną tacie z pracy. ![]() ______ Na dzisiaj mam chyba moją najbardziej realistyczną simkę w całej mojej simsowej karierze - Carre. Jest ona ważną postacią dla przedostatniego sima, Gilberta. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
To ja się może skuszę i skomentuję ostatnią simkę.
Carre jest niesamowita. Bardzo mi się podobają jej oczy i usta, pozbyłabym się jedynie tych piegów z nosa, bo trochę dziwnie się rozjeżdżają, co do samego kształtu, to nic dodać, nic ująć ![]() Ogólnie bardzo fajne masz te simy, różnią się od dotychczasowych trójkowych które widziałam dotychczas, mają to "coś". Chętnie skomentuję Twoje kolejne "twory" :3
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]()
Ma to coś, czego ostatnio w żaden sposób nie mogłam osiągnąć, tworząc jedną z bohaterek mojej najnowszej historii: puste spojrzenie i bezmyślny wyraz twarzy. Kiedy następnym razem będę potrzebowała czegoś podobnego, chyba się do ciebie zgłoszę.
![]() To nie jest krytyka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|