|
![]() |
#1 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
I podkreślam raz jeszcze - nie chodziło o wygraną, rangi było tylko wabikiem ![]() Chodziło o wspólną zabawę i rozładowanie napięcia. Dlatego kierowałam się wyborem tematyki nie związnej z forum. Oprócz Liv. Musiałam jej dać - za kaganek miłości ![]() Kolory można zmieniać. Tylko... mam życie prywatne itp. itd. więc... ![]() A serio - jestem trochę zmęczona, więc nie wiem, czy dziś dam radę. |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
o_O...
Pierwszy raz coś wygrałam na forum... Dzięki za uznanie! ![]()
#3 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
Reputacja: 10
|
![]()
bez Lubie by się nie udało, ale fajna odskocznia od tego wszystkiego
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
o kurdyłkę, dzięki Bjork za fajną zabawę. Więcej takich ewekcików, nawet fajna zabawa. :>
EDIT: i naprawdę "straszne" te rangi . ![]()
#5 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Gratuluję wszyyyystkim
![]() ![]() Brawa dla Bjork, która faktycznie rozluźniła atmosferę na forum xD Więcej takich konkursów, prosimy! :3 Btw. chyba będę codziennie czytać ten temat, żeby się dowartościować XDD Dzięki! ![]()
#6 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
O, jestem Wiewiórą, nawet rudy kolor się zgadza
![]() Musze przyznać, że to była świetna zabawa, świetnie rozluźniła atmosferę. Oby takich konkursów bylo tu jak najwięcej ![]()
![]() |
#7 | |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bjork gratuluje za świetny konkurs
wszystkie prace mega świetne,kocham was za to ![]() ty to jednak umiesz sprawić że konflikty trochę cichną ![]() przepraszam że sie wycofałem ale pomysłu nie miałem ale i tak konkurs uważam za boski,jejej ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 14
|
![]()
OK, nie wiem o co chodzi z tym wypisywaniem cech każdego, ale co mi tam
![]() Motyka – jest bardzo pomocny i ogarnia matmę Lubie – sÓpEr pLaStIkOwY Charionette - Świetna jako mod, jako redaktor i jako osoba ![]() Malin - czarująca jak Harry Potter xD Apocalypsa – wygadana :> Maqryll – nie wiem cóz napisać ![]() Meryam – umie znaleźć gifa na każdy temat i robi z kalafjorem ciekawe artykuły ![]() Mroczny Pan Skromności - Jest nie tylko Mroczny, ale także bardzo Skromny ![]() Rudzielec - wspaniale pisze ![]() Kubuss – powala swoimi tekstami i robi(ł) fajne domki Kędziorek - MA SUPER OJSG ![]() Diana – jest miła i lubi CSI xD Liv – fajnie pisze i świetnie się z nią rozmawia ![]() Gingers – kilka razy pomógł mi z moją zbyt dużą ilością rang xD Libby - ma fajną gwoździarkę i lubi JAGa ![]() Perplexite - robi dobre avki i ogólnie jest miły ![]() Gratuluję tym, którzy zdobyli rangi i Bjork pomysłu na zabawę ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
No ale niech będzie... ![]() Cytat:
A teraz może zrobię porządek na pulpicie... @down: oj tam, oj tam ![]() No, ale <ekhem...> zniknął :> Ostatnio edytowane przez Liv : 03.07.2013 - 21:27 |
||
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|