![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]()
Też nie mam problemu z Plumbotami.
![]() A moja gra przestała się psuć po usunięciu zawartości ze store. Żeby było śmieszniej, miałam tylko jeden dodatek, włosy męskie "ironiczny irokez". Poza tym znacznie wszystko się przyspieszyło ![]() EDIT: mam za to problem z almanachem - w ogóle nie chce się uruchomić :/ Ostatnio edytowane przez xMalwina : 29.10.2013 - 12:18 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
|
![]()
Mi na nowej rodzince chce, na starej już nie chce. Nie wiem czym to może być spowodowane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
No to dziwne właśnie jest, to jest moja rodzina zrobiona już na 1.63, ale przeprowadzona do innego miasta z biblioteki... Chociaż nie wiem, czy to ma wpływ, bo normalnie się uruchamiało, nie chciało dać mi Strażnika Czasu mimo że wszystko zrobiłam jak należy, a potem nie mogłam już uruchomić almanachu znowu... Myślicie, że będzie jeszcze jakaś łatka? Mam nadzieję że będzie i to naprawi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
Moim zdaniem muszą dać jeszcze jakąś łatkę, bo gra ma bugi. Mogą to jednak olać, w końcu to EA Games.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
No zobaczmy, liczę na to że coś jeszcze wypuszczą i to szybko, póki kolokwiów nie mam
![]() A tak małym offtopem, co dokładnie robi overwatch? Wrzuciłam go, wyświetlają mi się różne powiadomienia teraz i ciekawa jestem, jak działa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]()
NRaas Overwatch ma wiele zadań. Wyłapuje takie drobiazgi np resetuje Simów, którzy się zablokowali gdzieś, albo jak ktoś z mieszkańców zostawi małe dziecko na parceli, to mod je teleportuje do domu, wyłącza TV wieże stereo na parcelach publicznych i w w domach nieaktywnych Simów. Przywraca zepsute drzewa genealogiczne. Słowem, warto go mieć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
No to w takim razie niech sobie leży, nie będę go ruszać
![]() Ech, zresetowaniu przyszłości na portalu almanach zaczął działać, ale nawet po ślubie i narodzinach dwójki dzieci nie mam potomków... Zaczynam się gniewać na ten dodatek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]()
Mi udało się naprawić windorurę w domu o którym wcześniej pisałam. Dałam w to miejsce drabinę, a po 2-3 dniach simowych oddałam w to miejsce windorurę i Simy z niej korzystają... Po prostu trzeba pamiętać, że domy zapisane z tymi rurami mogą mieć z nimi potem problem. Tak czy siak to i tak jak dotąd najlepsze połączenie piwnicy z piętrem. Przy zwykłej wysokości fundamentów wystarczy skasować 2x3 kostek fundamentu, i wszystko gra. A Windorura może też funkcjonować jako... ekscentryczna ozdoba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]()
Jeżeli kogoś z rodziny ,,hajtnę'' to się pojawią?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|