![]() |
#41 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Damon w sumie ma rację. Skoro jest nieśmiertelny i wiecznie młody to czemu miałby się już zaraz wiązać na wieki wieków? ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
|
![]()
Łohohohoo ale daje czadu Damon, ale potem chyba dostanie nauczke za to co robi z wszystkimi kobietami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
Aa, ale świetne OJSG, przeczytałam wszystko od początku i nie mogę się doczekać kolejnego odc
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Damon zabrał swoją nową zdobycz na romantyczną randkę pod gwiazdami ![]() ![]() Szepcze mu do ucha, że jest cudownie ![]() ![]() A on wiedział, że nie musi już dłużej czekać, by ją pocałować. ![]() Któregoś razu, nie wiem czemu, ale Kath mi się zapaliła ![]() ![]() Dobrze, że zaraz się ogarnął i ugasił siostrę ![]() ![]() Rodzeństwo postanowiło w końcu odwiedzić rodziców. Kath tu taka opalona znowu. Wręcza mamie upominek. ![]() Szalone tańce w salonie xD ![]() Nowa dziewczyna Damona zaakceptowała jego wampiryzm i pozwalała mu z siebie pić do woli. ![]() Będąc na basenie, jakiś koleś wyrażał swoje onieśmielenie urodą Kath ![]() ![]() Hmm, a co to za kobietka o ślicznej twarzy? ![]() Damon nie mógł powstrzymać swojej natury i zaprosił ją na spacer. ![]() ![]() Spacer z niespodzianką ![]() ![]() Trzeba dbać o formę ![]() ![]() Damon ma nawet swoją specjalną chatkę na sekretne spotkania... ![]() ![]() Takie bardzo sekretne ![]() ![]() ![]() Jego córka Mia stała się nastolatką. ![]() Zboczuch biega nago po basenie xD ![]() Nie wiem czy wspominałam, ale Kath jest uzdolniona artystycznie. Maluje i sprzedaje swoje piękne obrazy. ![]() Katherine zdecydowała, że wprowadzi się do Vincenta. Jej ukochany był zachwycony, gdyż już od kilku tygodni z nią o tym rozmawiał. ![]() ![]() Wieczorem spotkała się z mamą i poszły razem do kina, a potem robiły słit focie ![]() ![]() ![]() Po kinie i pogaduszkach z mamą, Vincent przyjechał po Kath i zabrał ją do swojego, a właściwie już prawie ich wspólnego domu. ![]() Jest w nią zapatrzony jak w obrazek ![]() ![]() To był dla nich naprawdę mega romantyczny wieczór ![]() ![]() Damon znał adres Meagan (tak miała na imię ta nowa czarnula ![]() ![]() ![]() ![]() Wtem wróciła siostra, na którą "czekali", usłyszała co trzeba było i rozwścieczona wpadła do pokoju, w którym byli. Zrobiła wielką awanturę, a na koniec krzyknęła do Damona "Ty idioto, ja jestem w ciąży!" ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
Haha, jaki zapładniacz z tego Damona
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]()
Oj tam, tak trochę haha
![]() Niedługo po tym, jak Damon dowiedział się, że kolejny raz zostanie ojcem, dostali z siostrą zaproszenie na przyjęcie u rodziców. W pewnym momencie Jacob wypytywał go, kiedy mu w końcu przedstawi kobietę, z którą spłodzi mu wnuki ![]() ![]() Katherine natomiast pochwaliła się o zamieszkaniu z Vincentem, co Jacobowi sprawiło dużą radość. ![]() Damon któregoś dnia szedł zwyczajnie chodnikiem. Akurat przechodził obok domu Meagan i Kariny, gdy pod drzwiami ich domu zauważył małe, niebieskie zawiniątko, wydające dźwięki... ![]() Był to niemowlak - zmarznięty, przemoczony, płaczący. Damon domyślił się czyje jest to dziecko i był zszokowany takim zachowaniem Meagan. Wziął małego, zadzwonił do drzwi i otworzyła mu ona. Zaczęli się kłócić, Meagan nie chciała tego dziecka, powiedziała do Damona, że skoro zrobił to teraz może sobie zabrać. Jednak on postraszył ją policją i jakoś się uspokoiła. Weszli do środka, porozmawiali. Bał się, że przez tą okropną kobietę coś stanie się małemu chłopczykowi, dlatego zaoferował, że będzie ich odwiedzał i pomagał. ![]() W wolnych chwilach nadal chodził na siłownię, efekty było widać gołym okiem. ![]() Zadzwoniła do niego jedna z jego dziewczyn. Od czasu do czasu nadal się spotykali, ale Damon musiał to zakończyć. Nie wiedział jak się do tego zabrać, bo dziewczyna ciągle zachwycała się jego mięśniami... ![]() ![]() Międzyczasie okazało się, że Katherine wygrała 100 000$ na loterii ![]() ![]() Damon spełniał swoją obietnicę. Jego syn Elijah rósł jak na drożdżach. ![]() Nie było łatwo, ale przywykł. Siłę dawał mu uśmiech małego brzdąca. ![]() ![]() Wkrótce przyszło mu zmierzyć się z kolejnym wyzwaniem. Siostra Meagan, Karina, również urodziła mu dziecko ![]() ![]() Katherine jak widać musiała mieć cudowną noc ![]() ![]() Nie wstydzi się już swojego wampiryzmu. Teraz, kiedy ma Vincenta, który ją akceptuje i zawsze staje po jej stronie, Kath nawet na mieście popija od znajomych ![]() ![]() Odwiedzając rodziców, Damon wpadł na znajomą kobietę... Była to ta, która zerwała z nim, ponieważ nie cierpi wampirów. Groźnie zmierzyła go wzrokiem (a po schodach idzie zombie-Jacob ![]() ![]() Wiedziała o tym, co Damon wyprawia z kobietami oraz o tym, że ma już trójkę nieślubnych dzieci. Nawyzywała go i sprzedała mu soczystego liścia w twarz, aż zobaczył gwiazdy ![]() ![]() Zombie-Jacoba bardzo to rozbawiło ![]() ![]() Po wszystkim wszedł do domu rodzinnego i razem z Kath, która była już tam wcześniej, upili się krwią ![]() ![]() Następnego dnia była Wigilia, wielkie przygotowania, a na koniec fura jedzenia na stole i dom pełen gości ![]() ![]() ![]() Znajomi, rodzina... Tak, nawet dwie byłe Damona ![]() ![]() Kolejnego dnia Damon odwiedził siostry. Rozmawiał chwilę z Kariną przed domem, gdy mały Elijah wyszedł sobie na śnieg w samej pieluszce... ![]() ...a za nim jego przyrodnia siostra (i jednocześnie kuzynka xD) Rebekah ![]() ![]() Szybko wzięli dzieciaki na ręce i zanieśli do ciepłego domu ![]() ![]() ![]() A tam, Damon uczył Rebeki chodzenia ![]() ![]() Wiosną zatęsknił do randkowania. Kochał swoje dzieci, ale opieka nad nimi nie należała do najlżejszych. Potrzebował jakiegoś odprężenia, a Meagan i Karina prócz bycia matkami jego pociech, nie chciały od niego niczego więcej. ![]() Dlatego gdy spotkał Cynthię, postanowił się z nią umówić. ![]() A sprawy szły gładko jak zawsze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
Ile tu sie działo
![]() Po pierwsze Damon super wyszedł na zdjęciu z goła dupą xD Kath namalowała śliczny obraz, ja nie miałam ani razu takiego obrazka ![]() Niedługo Damon będzie miał tak duzy ród, żę całe miasto będzie w dzieciach Damona hehe. Dobrze, że Kathi dobrze sie układa z Vincentem i Damon opiekuje się ymi swoimi dzieciakami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]()
Wiadomo skąd Jacob ma ciemnoskórych przodków. XD
Damon mi tego z Pamiętników Wampirów przypomina, przez te skakanie po kobietach, ale tamten nie miał aż tylu dzieci. ![]() (alimenty płacić na tyle dzieci! O.o) |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Damon zabierał Cynthię do swojego sekretnego domku, gdzie pili drinki... ![]() ...tańczyli... ![]() ... i tak dalej ![]() ![]() Cynthia nie narzekała ![]() ![]() Po wszystkim kolejna porcja drinków ![]() ![]() Elijah był już szkolnym dzieckiem. Damon co jakiś czas zabierał go na miasto. ![]() Grali sobie nawet w kamień, papier i nożyce ![]() ![]() Odprowadzał go do domu, a potem widywał się z ojcem. Jacob wiedział już o dzieciach Damona. Początkowo był zły, ale jakoś się z tym pogodził. ![]() Ponieważ byli osobistościami, paparazzi to była nieodłączna część ich codzienności. Tutaj jakaś bezczelna stanęła na przeciwko nich i strzelała foty ![]() ![]() Damon pozował zawsze w śmieszny sposób, a Jacob patrzył na niego jak na debila xD ![]() Dzieciaki wróciły ze szkoły, czas odrobić lekcje. Elijah na samą myśl ma zmartwioną minę. ![]() Rebekah miała urodziny, więc Damon wręczył jej prezencik. Ucieszyła się niezmiernie ![]() ![]() Mia była u stylisty i wyglądała z pewnością lepiej, niż wcześniej ![]() ![]() Damon łapie sobie świetliki ![]() ![]() Znów odwiedziny u dzieci. Elijah również poprawił swój wygląd. ![]() ![]() Rebekah oczywiście nie mogła pozostać bez zmiany ![]() ![]() No tak, siostry urządzają sobie bitwę na poduszki, a jego nadal mają gdzieś ![]() ![]() U Kath jak było sielankowo, tak dalej jest ![]() ![]() Chodzą z Vincentem nawet na karaoke ![]() ![]() Jednak tak jak za Damonem i Jacobem, tak za Kath i Vincentem również chodzą paparazzi. Te to dopiero bezczelne! We dwie podchodzą pod same drzwi ich domu ![]() ![]() No masz... kolejne dziecko ![]() ![]() ![]() Cóż, małą Paulą też trzeba będzie się zająć. ![]() Damon dużo czasu spędzał teraz na myśleniu, co dalej ma robić. Tyle kobiet, dzieci... To chyba zaszło za daleko. Póki co, czas poznać Mię (omg, tak to się odmienia xD?) z Elijah'em i Rebekah. ![]() Mina Mii nie wydaje się najszczęśliwsza. Wiedziała o przyrodnim rodzeństwie, jednak nie specjalnie jej zależało na poznawaniu ich. Ale Damon tak nalegał... ![]() Iść do nich, czy może uciec? ![]() Jednak nie zdążyła uciec, bo Damon ją zauważył, podszedł i przywitał się. "Będzie dobrze" - zapewnił ją, widząc jej niepewną minę. ![]() Tymczasem Kath relaksowała się w wielkim basenie Vincenta, gdy on zarabiał simoleony ![]() ![]() Jakiś czas później Kath pomyślała sobie, że przyda jej się trochę czasu tylko dla niej i brata. Zdecydowała, że wyjadą na kilka dni. Spotkała się z Vincentem, wszystko mu wyjaśniła, a on nie miał nic przeciwko. Chociaż po minie można stwierdzić, że było mu troszkę smutno ![]() ![]() Kath i Damon już na miejscu w Champs Les Sims. Damonowi chyba nie do końca przypadł do gustu pomysł Kath ![]() ![]() Zajęli pokój, rozpakowali się, odświeżyli i Damon rzucił się na łóżko, po czym zasnął, a w tym czasie Kath zadzwoniła do Vincenta, że dotarli już na miejsce. ![]() Gdy Damon się wyspał, poszedł poczytać na tablicy o ciekawych miejscach i ofertach w okolicy. ![]() Wybrali się najpierw do sklepu z pamiątkami. ![]() Głuptasy robią głupie miny ![]() ![]() Potem poszli skosztować miejscowych win. Kath sobie popija, a Damon gdzieś się zgubił... ![]() No tak, dorwał jakąś Francuzkę ![]() ![]() Była nieśmiała, ale sympatyczna. Poszli sobie na spacer, chodzili też gdzieś między budynkami... ![]() "Oh, nie sądziłam, że obcokrajowcy tak świetnie całują!" - powiedziała z wrażenia ![]() ![]() Później Damon zamówił w restauracji jakieś ostre żarcie, które się zapaliło ![]() ![]() ![]() Następnego dnia Kath i Damon dalej zwiedzali miasto. Katherine zachwycała się widokami. ![]() Robili sobie zdjęcia ![]() ![]() Nagle z tłumu wyłoniła się Francuzka, podbiegła do Kath, zwyzywała ją... ![]() ...i sprzedała liścia ![]() ![]() Damon wkurzył się niesamowicie: "Ty idiotko, to moja siostra!" "Naprawdę? O nie... przepraszam... ja... ja myślałam, że to jakaś... że chce mi Ciebie odbić..." - rozpłakała się. Damon jednak dał jej do zrozumienia, że przecież nie są razem i nawet nie chce mieć już z nią do czynienia. ![]() Resztę dnia rodzeństwo spędziło na zwiedzaniu i odkrywaniu skarbów, następnego również. Bawili się świetnie. Do tej pory nie sądzili, że tak dobrze potrafią się dogadywać i wspólnie spędzać czas. ![]() Po kilku dniach wrócili do Mesa Grande. Damon namówił Kath na siłownię ![]() ![]() Wieczorem była umówiona na randkę z Vincentem. Nie spodziewała się jednak, że... ![]() ...że Vincent jej się nareszcie oświadczy ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]()
Yay, czekam na ślub.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |