![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zrobiłam parę screenów, więc je wrzucę.
1. ![]() Można spotkać kogoś przed domem i go zagadać, poziom znajomości rośnie wg. mnie szybko. 2. ![]() Najczęściej duża ilość simów na parceli wiąże się z tym - stoją w jednym miejscu, zaczynają ze sobą gadać i tak stoją w kupie w pięciu i żaden nie odejdzie. 3. ![]() Zazwyczaj jak popatrzymy co się dzieje w tle to zawsze tam ktośjest i coś robi - rozmawia z kimś, biegnie etc. Nie ma się wrażenia, że miasto jest puste. 4. ![]() Spotkasz kogoś pod domem, a potem po podróży np. do muzeum spotykasz go jeszcze raz. Ma się wrażenie, że ta osoba też robi coś, nie siedzi tylko w domu. Posiłki najczęściej simy jedzą teraz wspólnie, na darmowe hot-dogi rzucają się jak reksio na szynkę. 5. ![]() A tu jeszcze parę przykładowych interkacji z osobą z którą pierwszy raz rozmawiałam. Interakcje w dużej mierze zależą od nastroju. Dodam że ta simka jest w ciąży, nie widać po niej tego za bardzo, chyba, że stoi bokiem, a jest to końcowy trymestr. I mam wrażenie, że simkom podczas ciąży rosną piersi. EDIT: Nowe zdjęcia 09.03. ![]() Simy śpią tak praktycznie całą noc, nie przytulają się jak w Sims 3, a przynajmniej ja nic takiego nie zauważyłam. ![]() Simka w ostatnim dniu ciąży. Sim podlewając kwiatki najczęściej sobie nuci jakąś melodię. ![]() Gra w Simsy w... Simsach. Dodatkowo można grę zmodyfikować (jeśli poćwiczysz umiejętność programowania), ale mój sim za krótko nad tym pracował by opisać co to daje. ![]() Małe bubu. Dziecko to nic ciekawego. Śpi i płacze jak ma pełną pieluchę, po 3 dniach pojawia się komunikat, że ma urodziny. ![]() Dziecko odziedziczyło wygląd po ojcu. Fajne jest to, że jeśli np. wyciągniemy danie z lodówki i damy na blat a następnie dwóm simom każemy wziąć talerz i jeść to ten pierwszy nie zacznie jeść dopóki ten drugi nie usiądzie również przy stole. Dzięki temu można zsynchronizować obiad całej rodziny. ![]() Jest o wiele więcej interakcji dziecko-rodzic niż w poprzednich częściach gry. Tutaj standardowe tuli-tuli. ![]() Nie po oczach! ![]() Przykładowe interakcje pomiędzy dziećmi. W ogóle interakcji jest duuuużo, bardzo dużo. Zależne od nastroju, charakteru i tego co się aktualnie dzieje wokół sima.
Sweet serial killer. Ostatnio edytowane przez Kosia : 03.09.2014 - 15:34 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|