![]() |
#41 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Ja w jednej z poprzednich edycji byłam Cattanim i powiem z doświadczenia, że łatwe zadanie to nie jest. Z jednej strony jak siedzisz cicho, to spada na ciebie gniew mieszkańców, a jak rzucasz podejrzeniami, bo wiesz, kto jest bezpieczny a kto nie do końca, to wtedy dopada cię mafia
![]()
![]() |
#42 |
Reputacja: 10
|
![]()
wracam z basenu i widzę, że juz prowadzicie sledztwo
![]() ![]()
![]() |
#43 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Nie ma co tracić czasu, zdrajcy nie śpią
![]() Chociaż jedyne co możemy robić to czekać na ruch mafii, po 21.30 znacznie się właściwe śledztwo ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Reputacja: 39
|
![]()
Chociaż trudno w tej chwili mówić o śledztwie, skoro mafia jeszcze nie wykonała żadnego kroku. Trzeba poczekać jeszcze te 40 minut...
#45 |
Reputacja: 19
|
![]()
Teraz tak mysle, ze sledztwo mialoby faktycznie jakis sens i PODSTAWY, gdybysmy jednak prowadzili RP, a kazdy musialby grac wedlug roli... Oczywiscie, mafia nie wylozyla by nam sie pieknie, zeby zbyt latwo nie bylo, ale tak jak teraz gramy, to nie mamy tak naprawde za co kogo oskarzac. A juz tym bardziej nie przy pierwszej smierci, gdy zaden z mieszkancow nie glosuje w eliminacji
![]() Chociaz zdaje sobie sprawe, ze polowa osob zaczela by pisac o romansach albo o innych biosoczkach, wiec moze lepiej jest tak, jak jest teraz ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Malfurion : 03.03.2015 - 20:10 |
![]() |
![]() |
#46 |
Reputacja: 14
|
![]()
W sumie można z RP spróbować bo zawsze zauważy się jakieś dziwne zachowanie kogoś innego xD
|
![]() |
![]() |
#47 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Ja chętnie pobawiłabym się w fabułę, ale nie sądzę, żeby wyszło to nam na dobre. Przykład: Alcio, który miał postać sami wiecie o jakim charakterze
![]()
#48 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wydaje mi się, by pierwsze morderstwo dało nam jakiś trop, co prawda gram w mafie po raz pierwszy, jednak mimo wszystko wydaje mi się, że to za mało wskazówek by zgadywać kto może być zdrajcą. Chyba wszyscy którzy się zgłosili są mniej więcej tak samo aktywni więc ciężko będzie powiedzieć czy mafia wyeliminowała kogoś aktywnego czy kogoś nieaktywnego.
#49 |
Reputacja: 19
|
![]()
Na tym forum to nie zadziala, za duzo osob ucieka sie wlasnie w jakies romanse lub inne cuda
![]() Na innym forum widzialem cos takiego, ze byla jakby mapa miasta i kazdy musial pisac gdzie sie znajduje i wszystko bylo na tej mapie aktualizowane. Byly jakies safehouse'y/schrony, generalnie naprawde fajnie to wygladalo, jednak nie zaglebilem sie dokladnie w mechanike i regulamin tamtej gry.
|
|