![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
"Zdeptana niewinność"
Odcinek 1 ![]() Kasia bardzo chciała zostać modelką. Uwielbiała czytać z kolorowych pism wszystkie nowinki jakie są o modelkach. ![]() Kasia próbowała namówić mamę o zgodę na wyjazd do jakiegoś dużego miasta aby zakosztować nieco sławy.Mama się nie zgadzała mówiąc, że może jej się coś stać. ![]() Jednak po długich rozmowach mama Kasi-Małgorzata zgodziła się.Pod jednym tylko warunkiem.Jeśli Kasia zauważy coś tajemniczego niech się wycofa.Kasia przystała na to. ![]() Kasia pojechała do miasta Nowy Sim autobusem.Miala odlozone troche kasy na ewentualne oplaty.Pojechala do agencji powypytywac sie nieco. ![]() Schludne wnętrze 1 pokoju upewniło ją, że to nie są żadne przekręty. ![]() Przywitał ją bardzo miło wygladający pan o imieniu Krzysztof.Zaczeli rozmawiać o modzie. ![]() Kasia zapytała czy miałaby szanse zostać modelka.Krzysztof kazał jej wstać... ![]() Jak powiedział, tak też zrobiła. Kasia poczuła jego wzrok na swoich piersiach. Zakryła szybko dokładniej swój mundurek poniewaz obawiała się ze widać jej nieco skrawki bielizny czy gołego ciała. ![]() Krzysztof- Kasiu, wstydzisz się?! Posłuchaj jeśli nie masz 18 lat moge mieć przez Ciebie kłopoty! Kasia- Prosze pana ja mam naprawde 18 lat niedługo kończe 19. Po krótkich rozmowach pan Krzysztof zaproponował Kasi prace w Agencji.Kasia była w niebo wzieta. ![]() Kasia wyznajela mieszkanie.Nie było zbyt przytulne ale uznała, że na sam początek musi wystarczyć. ![]() Kasia zadzwoniła do mamy aby zawiadomic ją o przyjeciu do agencji oraz oczywiście, ze jest cała i zdrowa. ![]() Nastepnego dnia Kasia poznała bardzo przystojnego fotografa Pawła. Miał jej zrobic pare fotek. ![]() Pan Pawel zaczął robić jej sesje zdjęciową. Proponowal jej bardziej odważne pozy lecz ona sie nie zgadzala.Kazal sie jej przebrac w kostium.No coz Kasia musiala sie przebrac. ![]() Zaczeła się kolejna sesja. Paweł zaproponował jej odważną poze. Kasia pomyslała, że jezeli nie posłucha go może zostać na lodzie i nici z kasy.A tak bardzo chciała zostac bogata i sławna. Pawel powiedział jej, że na niewinnych zdjęciach jeszcze nikt nie zaszedł daleko. ![]() Jak kazał tak zrobiła.W pewnym momencie... ![]() ... poprosił ją aby rozebrała się do naga. Kasie zatkało. Pawel- Jak nie chcesz to nie musisz ale dzięki lekkiej (hmmm lekkkiej??) nagosci sprzedasz lepiej te zdjatka. Kasia zgodziła sie.Pomyślała, ze czego nie robi się dla sławy?? ![]() Porobił jej pare niewątpliwie niezbyt przyzwoitych fotek. Na koniec podziekował jej za sesje i powiedział aby za tydzień zgłosiła się do jej szefa (Pana Krzysia) po zdjęcia i ewentualną wypłate. .....Ciag dalszy nastąpi...... |
|
![]() |
#42 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Oto Trailer mojego fotostory.
Zawsze było ich troje.mistrz i uczniowie...... ![]() lecz z jakiegoś powodu mistrza zabrakło......i ktoś kto nigdy nie powinien tego robić przejął kontrolę nad szkołą..... ![]() Sceny walk, morderst, pożarów i mnóstwo lam zobaczycie wkrótce w fotostory pt: ,,SZTYLET" Fotostory dostępnetylko na forum thesims.pl ![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
,,Rosaura" odcinek 1
![]() Rosaura jest dziweczyną, której w życiu się powiodło... ![]() Ma dobra prace(duzo zarabia)...jest modelka i byląmiss wenezueli ![]() ![]() Wolne chwile spedza z przyjaciolmi w pubach ![]() Jej najlepsza koompelka jest gloria... ![]() Pewnego nudnego dnia, ktory oczywiscie zaczela i skonczyla praca, zaprosila glorie do siebie ... ![]() Psiapsiula powiedziala jej ze jakis nadziany kolo robi impre...ale nie taka zwykla tylko dla VIPów...Gloria postanowila sie wkrecic ' faceci na mnie leca, jak taki mnie zechce to bede mogla leniuchowac dokonca zycia' 'A malo ci?' -spytala Rosa-'juz mozesz, sobie na emeryturke przejsc ![]() ' Ale pojdziesz ze mna nie???- dopytywala sie Gloria, a ros oczywiscie sie zgodzila 'On niedawno sie tu wprowadzil...iii robi ta impre zeby poznac wszystkich w okolicy... 'I wiesz co?- wtracila jeszcze Gloria- wygladasz okropnie...zrob cos ze soba bo takiego monstrum nigdzie nie wezme, za duzo pracujesz kochanie....' Następnego dnia, Rosaura za rada kumpeli leniuchowala caly dzien w salonie SPA ![]() 'Hmm..wiesci szybko sie rozchodza wszyscy wookolo nawijaja o tej balandze...' Potem kupial sobie jeszcze ciuch u Versace(ktory oczywiscie sprzeda potem na cele dobroczynne) Wieczorem przedzwonila Gloria i powiedziala ze juz jest u tego Gonzalesa i jest zaj**** ![]() Szybko jeszcze Ros sie przebrala i pojechala... ![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
SZTYLET
Odcinek 1-wizja W tropikalnej częśc Smi City gdzieś w rezerwacie Lam znajduje się niewielki domek.... Mieszka w nim mistrz Changg- nauczyciel sztuk walk i siły umysłów oraz jego dwoje uczniów Al'mar i Wi'chi Pewnego popołudnia misrza obudziła niepokojąca wizja: -Mój uczniu....przybądź ![]() -Słucham?-młody chłopiec z miasta imieniem Al'mar przybył na wołanie mistrza. Changg: Od tysiąca lat tego nie czułem...... Al: Mistrzu przecież wiesz,że oni już od dawna nie żyją....prawda? Changg: Nie wiem mój uczniu....odejdź w pokoju. ![]() Mistrz przyponiał Sobie niewyraźną wizję [SCENA EKSKLUZYWNA NIE POKAZANA W WERSJI ORGINALNEJ ![]() ![]() Wi- uczennica mistrza , była bardziej skryta...lubiła spędzać czas z Lamami. ![]() Natomiast Al udoskonalał sztuki walki Changg: Mój uczniu trenuj.....trenuj... ![]() Mistrz nie znosił turystów i musiał ich wyganiać^_^(a tak na serio to Majka weszła w kadr ![]() ![]() Wi dużo czytała i było to jedno z jej ulubionych zajęć. ![]() Każdy robił zwykle to co robi najlepiej...mistrz medytował, Al ćwiczył, Wi studiowała księgi mistrza.... ![]() ...a lamy żarły i paskudziły ![]() ![]() Mistrz nie lubił nowoczesnych przedmiotów....miał jedynie magnetofon bo uważał,że muzyka łagodzi obyczaje.... ![]() ...i telefon dzięki usilnym prośbom uczniów. ![]() C.D.N..... Proszę o ocenki ![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
,,Sztylet"
Odcinek 2 Tajemniczy sklep. Pewnego dnia Al był już zmęczony kolejnymi treningami i postanowi wybrać się do miasta. Po długich namowach mistrz Changg zgodził się. ![]() Przebrał się w strój cywilny...... ![]() ...zamówił taksówkę..... ![]() A Wi w tym czasie zabrała się za konfitury z rosnących nieopodal w dżungli owoców. ![]() Gdy dotarł na miejsce kupił trochę gazet i pozwiedzał. ![]() Nagle z tyłu fast foodu ujrzał jakiś dzwny obskurny sklepik....ciekawść która go zżerała kazała mu wejść do środka. ![]() W sklepie było duszno i ciemno. Jedyne światło dawały świece i.....sztylet.Leżał na płóce z bronią łowiecką ale był tak pięknie zdobiony,tak lśniący....że aż zapragnął go mieć. -Coś podać....?-spytał beznamiętnie sprzedawca -Nic.. -Na pewno? ![]() - Poproszę ten sztylet. -Doskonały wybór! Ufam...że będzie pan...zadowolony... ![]() Gdy wracał kierowca stracił panowanie nad wozem i potrącił jedną z lam a on poczuł,że sztylet robi się gorący... ![]() Gdy wysiadł zaniósł ranną lamę mistrzwi a sam postanowił,że nie będzie nic mu mówił o sztylecie..... ![]() ciąg dalszy z pewnością nastąpi ![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
ONA, ONI i kłopoty, częśćI
Hej! Nazywam się Wika Carlson. Razem z siostrą mieszkamy w jednym domu. Oto my Siedzę sobie, przeglądam witryny, nudzę się... O! Internetowy magazyn Simopolitan! Uroda i pielęgnacja, makijaż na specjalne okazje, co zrobić, kiedy nic się nie ma do roboty... o to ostatnie to coś dla mnie...hmm... Ooo jest coś fajnego!- Polowanie na miłość- hehe wydaje mi się, że akurat to będzie najlepsze... buahaha. Postanowiłam wypróbować to. Punktem 1 było znalezienie 1 kandydata...Pierwszym okazał się Filip. Fajny chłopak. I ładny... Jednak rozmowa jakoś się nie kleiła... Następny kandydat to Klemens. Miły facet. Tylko, że na randkę przyszedł w garniturze i chce abym mu zrelacjonowała moje pocałunki. Co za wariat! A tak a propo's pocałunków, to ostatnio się całowałam z Maciusiem ze starszaków w przedszkolu. Pożegnałam się z Klemensem i jak najszybciej pojechałam do domu... Teraz spotkałam się z Cezarym na plaży. Kupię mu jakieś nowe kąpielówki, bo te stare, blegh!!! Cezary gdzieś mi z oczu zniknął. Wkurzający jest. No to korzystam z okazji i się relaksuję... No to ja też go olałam i wypożyczyłam sobie łódkę, a co! W końcu się znalazł randkowicz marnotrawny. Zaczęłam się z niego nabijać, w szczególności z jego stroju- buahaha W końcu wybrałam się do miasta, ale już sama. Gdy nagle... ...pojawił się on. C.D.N. |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Sztylet
Episode 3 ,,Różne zdarzenia" Niestety lama nie przeżyła..... ![]() Było to tym boleśniejsze dla Mistrza że lama była młodziutka ![]() ![]() Podczas treningu był markotny.... ![]() Pewnego dnia odwiedził go Jack-mag i przyjaciel. Opowiedział mu o dziwnej wizji. Jack radził mu się strzec ![]() Mistrz podziękował za radę.. ![]() [SCENA WYCCIĘTA] Którędy do Gwiazdy Śmierci? ![]() ![]() Potem dom nawiedziła plaga karaluchów... ![]() Wi zamówiła sprzątanie... ![]() A mistrz i Al trenowali..... ![]() c.d.n |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
ONA, ONI i same kłopoty
część II Zagadałam go oczywiście. Jaki on przystojny!!!! Zapytałam czy może byśmy wyskoczyli gdzieś razem, czy co... Zgodził się. Normalnie już się zabujałam. Rozanielona wróciłam do domu. (ach ten kochany paint[dymek]) Nazajutrz zaprosiłam go do siebie. Zostaliśmy przyjaciółmi i jedziemy na starówkę. Najpierw zaproponowałam kawiarenkę internetową. Pogadaliśmy sobie na chacie ![]() Zaczepiłam jakiegoś chłopaka. EEEE!!!! To znaczy podszedł do mnie taki chłopak, no w ogóle się nie spodziewałam!!! Ma na imię Michael. Jest bardzo ładny. YYY znaczy bardzo miły, tak bardzo miły... Ale o Jacobie nie zapomnę... (chyba, słowa nie daję) Zaczęliśmy rozmowę. Hmm... interesuje się tym samym co ja (Jacob, Jacob, Jacob- nie zapominaj o Jacobie) Weszłam do salonu gier i Jacob! Jacob tu jest! (beznadziejne imię ale chłopak sam w sobie fajny...) Chciałam na przywitanie pocałować go w policzek ale nie zgodził się!!! Był jakiś dziwny. A znamy się już przecież około 2 miesiące!!! Wróciłam do domu i wyżaliłam się siostrze. Powiedziała żebym się nie martwiła. Ale jak tu się nie martwić??? Następnego dnia wybrałam się do parku i zobaczyłam TO! Jacob z całuje się z jakimś facetem!!! Nieeeeeeeeee!!!!! C.D.N. "Cambio Simolllll" nie mogłam sobie odmówić piosenki... hihi PS. w dobrych momentach kończę odcinki??? |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Wybaczie screeny się źle wgrały
![]() Rozdział 4 ,,Tajemnicza przesyłka." Al był zmęczony treningami i położył się spaćw podartej pościeli ![]() Pewnego dnia Wi znalazła pod drzwiami dziwną przesyłkę........ ![]() Gdy Wi zbliżyła się zielona kulka pękła i pojawiły się skrzydełka^^ ![]() Wi w krótkim czasie pokochała małego smoczka ![]() Alowi też podobał się nowy zwierzak. -Lepsze to od nudnych lam... ![]() -O MATKO BOSKA!!!!!-mistrz preraził się smoka ![]() W końcu jednak po namowach Wi Mistrz Changg zaakceptował go.Zatrudnił też pokojówkę dla zwierząt. ![]() Smok pokochał dżunglę...(ten kto znajdzie na tym obrazku smoka dostanie lizaka ![]() ![]() Al coraz bardziej żżywał się z ,,siostrą". Wi zaczęła nawet z nim trenować. ![]() Po tygodniu od zamieszkania smoka Al postanowił zwiedzić dzielnicę Showbuissnesu... c.d.n Następny odcinek: ,,Krew i Pożar stulecia" ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|