Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.12.2004, 18:00   #41
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Lea
A u mnie Kosiarz nic nie robi.... Emeryt umiera (jakoś nie chcą mi umierać wcześniej) dostaje złoty nagrobek... Kosiarz z panienkami w ciuszkach się rozmywa i tyle.... Nie chce ani oglądać telewizji ani nic....
no bo Mroczny Kosiarz zaczyna wałęsać się po domu, tylko wtedy gdy na parceli umiera sim, który mieszkał sam. czyli po nim, ten dom jest już pusty. inaczej nic się nie dzieje.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.12.2004, 21:26   #42
Shèène
Guest

Domyślnie

Znalazłam odpowiedź!!!!!!!! Na The Sims 2. com (Oficjalnej stronie the sims 2) jest mroczny kosiarz, którym można zagrać!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.12.2004, 23:54   #43
Lea
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał rainne
no bo Mroczny Kosiarz zaczyna wałęsać się po domu, tylko wtedy gdy na parceli umiera sim, który mieszkał sam. czyli po nim, ten dom jest już pusty. inaczej nic się nie dzieje.
No to wszystko jasne. U mnie zawsze zostają dzieci i dzieci tych dzieci
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.12.2004, 08:14   #44
Joniss
Guest

Domyślnie

A ktoś miał dać screena z Mrocznym Kosiarzem w rodzince, no gdzie on jest... tak chciałabym zobaczyć tego przystojniaka z rodzinką...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.12.2004, 08:33   #45
Sesca
Guest

Domyślnie

O jaaaaaaa, a moja babka ma we wspomnieniach Bara-Bara z Towarzyskim Króliczkiem... wystarczy edytować w SimPE, a twórcy pewno zrobili coś takiego

I nie uda wam się, bo to normalnym sposobem jest niemożliwe.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.12.2004, 20:21   #46
sara lee
Guest

Domyślnie

Mam coś dla was Dałabym wcześniej, ale nie mogłam wejść na forum... Tak więc mam dwa zdjęcia, ale tylko takie bylejakie... Możecie nie uwierzyć, bo takie zdjęcie to łatwo podrobić można... Ale jak się nauczę robić zrzuty ekranu, to napewno wam pokarzę jak fajnie wygląda Kosiarz na zdjęciu z całą rodzinką Teraz dwa screeny z Hulą Zombie i z Mrocznym Kosiarzem, albo raczej Mroczną Kosiarką

Szkoda tylko, że Kosiarz i Hula są widoczni zaledwie kilka sekund po wejściu na parcelę... Później znikają :\ Ale mam samą radość z tego, że wiem jakie mają osobowości I jakie aspiracje Niestety oboje są bez pracy!! :wacko:

NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez sara lee : 12.12.2004 - 21:01 Powód: złe linki...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.12.2004, 20:31   #47
Osioł

Reputacja: 11
Domyślnie

Cytat:
Napisał sara lee
Mam coś dla was Dałabym wcześniej, ale nie mogłam wejść na forum... Tak więc mam dwa zdjęcia, ale tylko takie bylejakie... Możecie nie uwierzyć, bo takie zdjęcie to łatwo podrobić można... Ale jak się nauczę robić zrzuty ekranu, to napewno wam pokarzę jak fajnie wygląda Kosiarz na zdjęciu z całą rodzinką Teraz dwa screeny z Hulą Zombie i z Mrocznym Kosiarzem, albo raczej Mroczną Kosiarką

ftp://ftp2.k9.pl/Fotki/snapshot_4ec0ea0e_2ec87c56.jpg

ftp://ftp2.k9.pl/Fotki/snapshot_4ec0ea0e_6ec87c5b.jpg

Szkoda tylko, że Kosiarz i Hula są widoczni zaledwie kilka sekund po wejściu na parcelę... Później znikają :\ Ale mam samą radość z tego, że wiem jakie mają osobowości I jakie aspiracje Niestety oboje są bez pracy!! :wacko:
Wow, ale rodzinka! Oryginalne nazwisko Nie można wyświetlić strony no a rodzinka tez ładna...no chyba klisza się wybieliła

Arthas, my son
Osioł jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12.12.2004, 20:44   #48
ajatakarozczochrana
Guest

Domyślnie

ŁŁŁŁŁeeeeeee mi sie nie wyswietla....... ;( Ja chcem kosiarza, ja chcem kosiarza, ja chcem kosiarza !!!!!!!!! Wyswietla mi sie ze zadany plk nie istnieje. ŁŁŁŁŁEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.12.2004, 20:48   #49
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Mi też się nie wyświetla... Szkoda! ;(
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12.12.2004, 20:51   #50
sara lee
Guest

Domyślnie

Dobra... Teraz tomi się smutno zrobiło ;( Chyba już pięć razy edytowałam te adresy i NIC :ninjaf: Straszne, ale dojde do tego jak je tu wstawić... Obiecuję, choć mówię z góry: nie są znów takie fajne... Nad głową kosiarza i huli widać poprostu diamenty... Ale jak już powiedziałam, że pokarzę, to zrobię wszystko i pokarzę!!! Nawet takie bylejakie... :1smutny:
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania