![]() |
#41 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Znalazłam odpowiedź!!!!!!!! Na The Sims 2. com (Oficjalnej stronie the sims 2) jest mroczny kosiarz, którym można zagrać!
|
![]() |
![]() |
#43 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
A ktoś miał dać screena z Mrocznym Kosiarzem w rodzince, no gdzie on jest... tak chciałabym zobaczyć tego przystojniaka z rodzinką...
|
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
O jaaaaaaa, a moja babka ma we wspomnieniach Bara-Bara z Towarzyskim Króliczkiem... wystarczy edytować w SimPE, a twórcy pewno zrobili coś takiego
![]() I nie uda wam się, bo to normalnym sposobem jest niemożliwe. |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Mam coś dla was
![]() ![]() ![]() ![]() Szkoda tylko, że Kosiarz i Hula są widoczni zaledwie kilka sekund po wejściu na parcelę... Później znikają :\ Ale mam samą radość z tego, że wiem jakie mają osobowości ![]() ![]() ![]() ![]() NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio edytowane przez sara lee : 12.12.2004 - 21:01 Powód: złe linki... |
![]() |
![]() |
#47 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
ŁŁŁŁŁeeeeeee mi sie nie wyswietla....... ;( Ja chcem kosiarza, ja chcem kosiarza, ja chcem kosiarza !!!!!!!!! Wyswietla mi sie ze zadany plk nie istnieje. ŁŁŁŁŁEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#49 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi też się nie wyświetla... Szkoda! ;(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Dobra... Teraz tomi się smutno zrobiło ;( Chyba już pięć razy edytowałam te adresy i NIC :ninjaf: Straszne, ale dojde do tego jak je tu wstawić... Obiecuję, choć mówię z góry: nie są znów takie fajne... Nad głową kosiarza i huli widać poprostu diamenty... Ale jak już powiedziałam, że pokarzę, to zrobię wszystko i pokarzę!!! Nawet takie bylejakie... :1smutny:
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|