![]() |
#491 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chyba miałeś/aś na myśli platynową :) Pewnie można przez boolPropa, ale nigdy nie używałam go w tym celu (a z jakieś półtora roku - w ogóle). Wiem natomiast, że z pomocą InSIMenatora można to ustawić. Wystarczy wejść w EDYTOR ASPIRACJI-> Platynowa stała-> XXXX (w miejsce X, imię sima, albo stwierdzenie "dla mnie"). Jednak tym sposobem we wspomnieniach sima nie zapisze się to, że zdobył platynową aspirację do końca życia, bo takie eksperymentowanie z hackami, to zwykłe oszustwo :)
A jeśli grasz uczciwie, będziesz musiał/a spełnić cel życiowy swojego sima :) Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 27.04.2009 - 22:00 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#492 |
Reputacja: 11
|
![]()
A ja myślę, że semptemberd chodziło jednak o złotą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
|
![]()
Nigdy nie użyłam żadnej łatki, zmieniają one coś konkretnego, czy tylko jakieś błędy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ej, z tą złotą aspiracją to jest tak wystarczy, że jest na samym początku i nagrody z pkt. aspiracji działają, wiem bo sprawdzałem i na poziomie "niskim" złotej aspiracji i "wysokim".
![]() |
#496 |
|
![]()
Nie chodzi o działanie, miło byłoby zobaczyć pełną złotą aspirację - a nie połowę lub 3/4 złotej a następny poziom to już platynowa.
Śmieję się z tego, że jest wyraźnie napisane, że nie powinno się używać nagród aspiracji mając niepełną aspirację złotą a jednocześnie niemożliwe jest posiadanie pełnej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
|
![]()
Mam taką nietypową sytuację ;d
Bo...Moje Simy kąpią się w Jacuzzi a tu nagle...Jacuzzi sie pali xdd Mieliście tak kiedyś ? I czemu tak sie dzieje ? ;dd |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Reputacja: 17
|
![]()
Tincia, ale pali się w jakim sensie? Tzn., że zajęło się ogniem, czy że dymi się z niego? Czy może lecą takie srebrne iskry z takiej skrzynki tam zamontowanej? Ale jacuzzi się pali, a Twoje simy żyją czy jak?
![]() |
#499 |
Guest
|
![]()
Heh, śmieszna sytuacja, podejrzewam, że to błąd gry. Tak jak pisze D_S musisz nam podać więcej informacji, bez nich nikt na forum nie może ci pomóc, chyba że jest jakimś geniuszem
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
|
![]()
To jacuzzi może się dymić albo mogą lecieć iskry?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|